odličan izbor

Skida umor, godine & osvežava look: Anastasija Ražnatović ima novu frizuru koju mogu kopirati žene od 17 do 77 godina

0

Anastasija Gudelj odlučila se za novu osvežavajuću promenu u svom izgledu

anastasijinu novu firzuru lako možete iskopirati bez obzira na godine, trenutnu boju kose...
anastasijinu novu firzuru lako možete iskopirati bez obzira na godine, trenutnu boju kose...foto: Tamara Trajković

Anastasija Gudelj je ovih dana imala mnogo razloga za sreću i radost. Naime, nedavno je podelila na Instagramu da se u manastiru Rajinovac venčala sa svojim partnerom Nemanjom Gudeljem, u stilu grčke boginje, a njih dvoje inače žive u Sevilji.

 

Kako su preneli srpski mediji, Anastasija i Nemanja kuju planove o životu pokraj mora, u Španiji, gde su kupili kuću, ali ona obožava i da provodi vreme u Srbiji s porodicom.

 

 

Za vreme svog boravka u Beogradu, pevačica je odlučila da napravi sitnu ali bitnu promenu u svojoj frizuri, pa se ofarbala i uradila popularne holivudske lokne, koje obožavaju i mlade devojke i dame u zrelijim godinama.

 

Anastasija je na svom Instagram profilu s pratiocima podelila novi izgled. Naime, Anastasija je izvukla pramenove, posvetlela je i skratila kosu, te sada izgleda potpuno drugačije.

 

— Suptilni pramenovi koji su mi totalno osvežili kosu. Prezadovoljna sam — poručila je lepa pevačica i odnedavno gospođa Gudelj.

 

1 / 5 Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

Kako je napisao Anastasijin frizer, na njenoj kosi je rađen tretman duboke hidratacije i blago posvetljivanje kose tehnikom prirodne difuzije. Rezultat je besprekoran!

 

 

Bonus video

Anastasija Ražnatović promenila frizuru

 

makonda-tracker