niste je videli do sad!

Prvu smo videli milion puta, drugu je krila 12 godina: TAJNA venčanica Kejt Midlton koja je bila ZABRANJENA fotografima

0

Prvu venčanicu Kejt Midlton svi smo videli, druga je bila zabranjena za fotografisanje, ali ipak su isplivale neke fotografije!

kejt midlton udala se za princa vilijama 2011. godine, ali mnogi ni danas ne znaju kako je izgledala njena tajna venčanica
kejt midlton udala se za princa vilijama 2011. godine, ali mnogi ni danas ne znaju kako je izgledala njena tajna venčanicafoto: Kay Nietfeld / DPA / Profimedia

Pre 12 godina, 2011. godine, Kejt Midlton udala se za princa Vilijama, a sve oči bile su uprte u nju dok je hodala ka oltaru i Vilijamu u očaravajućoj venčanici s potpisom Aleksandra Mekvina.

 

Haljina boje slonovače sa satenskim detaljima, rukavima od čipke i predivnim velom inspirisala je čitavu novu generaciju nevesti koje su dolazile i ostala upamćena kao jedna od najlepših venčanica dama britanske kraljevske porodice.

 

Nakon venčanja, 300 gostiju je poznato na privatnu proslavu i ceremoniju u Bakingemskoj palati, koju je "predvodio" tadašnji princ, današnji kralj Čarls. Kako je to tradicionalno za kraljevske mlade, Kejt se presvukla, ali njena druga venčanica bila je zabranjena za fotografisanje, te su fotografi morali da vode računa da ne uslikaju novopečenu vojvotkinju od Kembridža.

 

venčanica kejt midlton bila je savršena, ali ona nije bila jedina koju je nosila
venčanica kejt midlton bila je savršena, ali ona nije bila jedina koju je nosilafoto: Dan Materna / MFDNES LN / Profimedia

Međutim, ovih dana je na TikToku postao viralan snimak Kejt u svojoj drugoj venčanici, donedavno nepoznate javnosti. U pitanju je haljina koju je dizajnirala Sara Barton, kreativna direktorka Aleksandra Mekvina, takođe sašivena od belog satena i optočena dijamantima oko struka.

 

 

Ova haljina je bila mnogo opuštenija i nije imala šlep, pa je Kejt nesmetano mogla da igra u njoj cele noći. 

 

Kejt je uz nju ponela bolero od angora vune, a kosu je pustila i izgledala poprilično ležerno.

 

Britanski mediji pisali su da ova haljina nije smela biti fotografisana, već su paparaci uhvatili nekoliko fotografija kraljevskog para na putu od rezidencije princa Čarlsa do kraljevske palate.

 

S druge strane, mnogi misle da je ova haljina bila toliko lepa da nije bilo potrebe da se krije, već da je čak mogla da je nosi od samog početka venčanja!

 

Bonus video

Fotografija Kejt Midlton iz mladosti:

 

 

makonda-tracker