malo ko je znao

Osećao se ODBAČENO, zapostavljeno i to je bio samo početak: Zbog čega princ Hari nije MOGAO DA PODNESE porodicu Midlton?

0

Odnos Harija i Vilijama narušen je nakon rođenja Vilijamove dece, a Hari to nije mogao da podnese.

princ hari uvek se osećao zapostavljenim otkako je njegov brat stupio u brak s kejt midlton
princ hari uvek se osećao zapostavljenim otkako je njegov brat stupio u brak s kejt midltonfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Već gotovo čitav svet zna da prinčevi Hari i Vilijam nisu u dobrim odnosima već godinama, a mada mnogi misle da je sunovrat započeo dolaskom Megan Markl u porodicu, sve je, zapravo, krenulo još mnogo ranije.

 

Jedan momenat koji je bio ključan jeste rođenje princa Džordži njihovi narušeni odnosi nakon toga, a s dolaskom princeze Šarlot, stvari su se dodatno narušile, a Hari se osećao potpuno zapostavljenon.

 

Hari se osećao odbačenim jer je Vilijam počeo mnogo više vremena da provodi s porodicom Midlton.

 

Autorka Tina Braun je u svojoj knjizi Papiri iz palate: U kući Vindzor, istina i uznemirenost istakla da im odnos nije isti još otkako se Vilijam oženio Kejt, a sve se produbilo rođenjem male Šarlot 2015. godine.

 

U svojoj knjizi, Braun je pisala:

 

— Iako su i dalje bili veoma bliski jer su živeli vrata do vrata, delili istu kancelariju i provodili vreme zajedno, Hari je patio za svojom izgubljenom vezom sa Vilijamom. Osećao se odbačeno pri svakom porodičnom sastanku i nije mogao da razume zbog čega je njegov brat opsednut Midltonovima, koji su Hariju bili mnogo dosadni.

 

 

— Vikendom, kad nije bio s Midltonovima, bio je u Anmel holu, vili koju je dobio od kraljice na poklon kad se oženio, a njemu se nije dopadalo Harijevo ponašanje i njegova nesmotrenost i noći uz alkohol provedene u klubovima nisu mu bile drage.

 

1 / 6 Foto: STEFAN WERMUTH / AFP / Profimedia

 

Porodica Midlton uticala je dosta na današnjeg princa od Velsa. 

 

Vilijam se uklopio brzo u porodicu Midlton i prihvatili su ga kao zeta. Mislim da je stabilnost i normalnost koju Vilijam nije toliko poznavao dok je odrastao, jer brak njegovih roditelja suočavao se s teškoćama i on je toga bio svestan, uticalo na to da im Vilijam zauvek bude zahvalan.

 

Bonus video

Duška Jovanić o princu Hariju:

 

makonda-tracker