teško joj je

Nije protokol niti kraljevske obaveze: Kejt Midlton se sprema za ulogu buduće KRALJICE, a ovo joj je NAJVEĆA BRIGA

0

Uprkos tome što izgleda kao da puca od samopouzdanja postoji jedna stvar koja je mnogo muči 

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza Kejt Midlton jedna je od omiljenih članova britanske kraljevske porodice. Uvek nasmejana trudi se da ostavi utisak žene koja ima dovoljno samopouzdanja da može da sruši svet.

 

Ipak, iza te maske, čini se, krije se jedna žena koja ima muka kao što ih ima i svaka druga na ovom svetu. 

 

Sledeći u redu za tron je njen suprug princ Vilijam (41), a sa njim će Kraljevinom vladati i ona kao njegova supruga. Kejt se dinastiji Vindzor pridružila 2011. godine i od tada vredno ispunjava svoje zadatke.

 

 

Ipak, buduća kraljica se već sada suočava sa problemima koji je očekuju kada kralj Čarls bude umro, a na tron stupio princ VIlijam.

 

Vojvotkinju mnogi smatraju najpozitivnijom figurom u kraljevskoj porodici, iako se pridružila tek 2011. godine njena empatija osvojila je i one koji nisu njihovi veliki obožavaoci, a posebno je vole deca i mladi.

 

Kejt je nešto najbolje što je moglo da se desi kraljevskoj porodici – rekao je bivši dopisnik Bi-Bi-Sija.

 

Kejt Midlton ima strah od javnih nastupa
Kejt Midlton ima strah od javnih nastupafoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

 

Iako se savršeno uklapa u kraljevsku porodicu, muče je problemi koji dolaze sa ulogom buduće kraljice. Naime, princeza Kejt ima problem sa javnim govorima jer se oseća veoma nervozno. 

 

U dokumentarcu 'Princeza Katarina – kraljica na čekanju', novinarka Ešli Pirson otkrila je da se Kejt Midlton oduvek mučila sa javnim govorom:

 

- Kejt nije mogla da kaže više od četiri ili pet reči a da ne pogleda svoje beleške da zna šta sledi. Za svoj prvi govor, koji je održala kao vojvotkinja, dobila je mnogo kritika u štampi – rekla je novinarka.

 

Bonus video:

 

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri malog princa na krunisanju pogledajte u videu:

 

 

makonda-tracker