nikad nije kasno

Nakon 14 godina veze STAO NA LUDI KAMEN: Najpoželjniji neželja devedesetih se OŽENIO u tajnosti

0

Izgovorili su sudbonosno "da" pred prijateljima i porodicom 

foto: Instagram / goranvukosic
foto: Instagram / goranvukosic

Pevač Goran Vukošić devedesetih je bio jedan od najpopularnijih pevača, ali i jedan od onih za kojim su mnoge devojke uzdisale. Atraktivnim izgledom i pevanjem privlačio je žene poput magneta, ali ni jedna nije bila ona prava.

 

Iako se Goran povukao sa javne scene mnogi i danas pamte njegov duet sa Minom Kostić, a njihova pesma "Isti igrači" se i danas rado sluša po klubovima širom Srbije.

 

Nekada najpoželjniji neženja odlučio je da posle 14 godina veze svojoj izabranici Nikolini postavi to čuveno pitanje "Da li hoćeš da se udaš za mene" i dobio je pozitivan odgovor na njega.

 

 

Tačno je, upravo smo venčani. Živimo zajedno 14 godina, trebalo je to ranije da se dogodi, ali nikad nije kasno – izjavio je Goran.

 

Oni nisu želeli veliku svadbu, već su ceremoniji venčanja upriličili samo za kumove, najuži krug prijatelja, porodicu i sina, kome je bilo posebno drago što prisustvuje venčanju svojih roditelja.

 

 

Nikolina je jednom prilikom otkrila kako su se ona i Goran upoznali:

 

Sasvim slučajno smo se sreli u avionu i učinilo mi se da ga poznajem, ali sam mislila da sam ga viđala po gradu. Stvarno tada nisam znala ko je on i eto danas uživamo u ljubavi koja traje više od decenije –  rekla je pevačeva supruga.ž

 

Bonus video:

 

Spektakularnu svadbu naše pevačice pogledajte u videu koji sledi:

 

 

makonda-tracker