kao u bajci

Romantična venčanica, sve u znaku – CVEĆA I LJUBAVI: Prva fotografija s venčanja Dubravke Đedović i Damira Handanovića

2

Ministarka Đedović odabrala je klasičnu venčanicu, vrlo elegantnu, bajkovitu i nežnu, dok je njen suprug izgledao veoma otmeno u odelu

Damir handanović i dubravka đedović na venčanju
Damir handanović i dubravka đedović na venčanjufoto: sanja.handanovic/Instagram

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i Damir Handanović, kompozitor i direktor CEBEF-a, juče su se u Beogradu jedno drugom zakleli na večnu ljubav.


Ovaj poznati par, koji je već neko vreme u skladnoj emotivnoj vezi, organizovao je intimnu proslavu svoje ljubavi u jednom restoranu na Avali, a na njemu su, prema pisanju medija, okupili svoje bliske prijatelje iz sveta politike, estrade i sporta.


Sada su se pojavile i prve fotografije sa svadbe, koje su pokazale da je par izgledao vrlo elegantno, a srećna mlada – kao u najlepšoj bajci.

 

Ministarka Dubravka Đedović odabrala je za ovu priliku klasičnu venčanicu, vrlo elegantnu kreaciju bele boje. Njen gornji deo čini efektan korset, model sa srcolikim dekolteom koji malo podseća i na latice cveta, dok se haljina u predelu struka širi u dugu suknju.

 

 

Korset je ukrašen i sitnim aplikacijama belih cvetića i cirkonima, a lepa nevesa je nosila i jednostavan beli veo.


Ministarka Đedović se opredelila za jednostavnu šminku, dok je gornji deo kose podigla i donji uvila u romantične talase, a najlepši detalj bio je njen širok osmeh. Uz to, u ruci je držala skroman i upečatljiv biermajer kojim je dominiralo belo i svetloroze cveće.


Što se tiče Handanovića, on je odabrao vrlo elegantno crno odelo u kombinaciji s klasičnom belom košuljom, a poneo je i crnu leptir-mašnu.
Fotografiju srećnog para podelila je Damirova sestra Sanja Handanović, koja je razneženo napisala:


"Dečak" moj se oženio...

 

Za ljubav ovo para javnost je saznala nedavno, a ministarka je u jednom intervjuu otkrila čime je Handanović osvojio njeno srce.

 

1 / 5 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

– Bez ljubavi nema života! Damir me je osvojio svojom kreativnošću i duhovitošću. Znate, uz sve napore, ljubav još niko na svetu nije objasnio, ma koliko se trudili – objasnila je ona za Bazar. – Slažem se sa velikim Mešom Selimovićem da je ljubav valjda jedina stvar na svetu koju ne treba objašnjavati, niti joj tražiti razlog.

 

Par, inače, ne želi da se eksponira svojim privatnim životom, pa tako Damir Handanović tokom nedavnog gostovanja u "Pulsu Srbije" na Kurir TV-u nije preterano komentarisao ove lepe vesti.

 

Ne pravimo ni ona ni ja vest od toga, to je intimna stvar. Jeste lepa vest, ali nemam potrebu da delim privatan život s milionima ljudi. Smatram da je to intima dvoje ljudi – naglasio je kompozitor.

 

 

BONUS VIDEO Venčanje Marije Ramadanovski

 

makonda-tracker