čestitamo

Poznati pevač postaje otac! Voditeljka u poodmakloj trudnoći, nakon 4 godine braka stigle su NAJLEPŠE VESTI

0

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus postaju roditelji.

foto: G. G./ATAImages
foto: G. G./ATAImages

Pevač Ljuba Perućica i voditeljka Katarina Kolozeus će uskoro postati roditelji prvi put.

 

Kako prenose domaći mediji, pevačeva supruga se nalazi u poodmakloj trudnoći.

 

Najlepše vesti potvrdio je i pevač objavljivanjem fotografije sa svojom suprugom na Instagramu na kojoj joj mazi trudnički stomak.

 

 

- Dragi prijatelji, porodica Perućica će postati bogatija za još jednog člana. Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemu što dolazi. Hvala Gospodu Bogu - napisao je pevač ispod fotografija.

 

Podsetimo, Ljuba i Katarina su se venčali 2019. godine i priredili su veliko svadbeno veselje, a tada su svi mediji preneli da je pevač nakon venčanja supruzi kupio automobil.

 

Oni su jedan od najskladnijih parova na estradi, a Katarina ne krije koliko je srećna. 

 

-Mislila sam da sam se udala za pevača, ali izgleda da sam dobila sve u jednom čoveku, Ljubi Perućici – ispričala je voditeljka jednom prilikom.


Kako je Katarina svojevremeno ispričala, njen suprug je veoma romantičan i uvek je tu da je obraduje i ulepša joj dan. 

- Nešto poslednje što pamtim je moj izlazak iz bolnice posle operacije, on je došao po mene, iako sam mislila da on neće doći već će doći moji roditelji, pošto je on radio taj dan. On je uspeo da se uskladi i došao je po mene i napunio je auto balonima, pošto zna da ih ja obožavam, i sve je nekako sredio i potrudio se da mi ulepša taj dan, da ne osećam bolove, i da se osećam ispunjenom i voljenom – 

 

Njih dvoje se veoma retko posvađaju i uglavnom oko sitnica, kaže Katarina. 

 

ALi ono što je konstanta u njihovom odnosu jeste što Ljuba suprugu stalno obasipa poklonima i pažnjom. 

-Osvaja me stalno sitnicama i podseća me stalno zašto sam se baš u njega zaljubila i zašto sam odlučila da baš on bude moj muž sa kojim ću da provedem sve lepe i sve loše trenutke. Kada me je zaprosio pitao me je da li želim da mi kuva kafu do kraja života svako jutro. I dan-danas se trudi da mi skuva kafu svako jutro. Naravno, kada ustane pre mene. I to mene svaki put oduševi jer nije zaboravio šta mi je obećao. I ono što je mene kupilo je to što pored toga što voli svoju porodicu, on voli i poštuje i moju porodicu. Trudi se da uvek ispoštuje moje roditelje i da uvek bude tu za sve – ispričala je Katarina.

 


 


 

makonda-tracker