promenila život iz korena

Devedesetih je bila NAJPOPULARNIJA pevačica, a onda nestala: Više ne peva, ima četvoro dece sa kolegom i BAVI SE OVIM

0

Odlučila je da jednostavno promeni pravac svog života, ali i profesiju.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pevačica i jedna od najpopularnijih plavuša devedesetih, koja je ujedno i vlasnica hitova  "Ajkula" i "Kamikaze" Brankica Buljovčić, poznatija kao Ela Bi  svojevremeno se zaljubila u jednog od osnivača grupe "Beat street", Ljubomira Cebalovića, da bi kasnije njih dvoje krunisali svoju ljubav brakom. 

 

Ona je na vrhuncu slave jednostavno nestala sa scene, a ono što je zanimljivo u vezi nje jeste to da se venčala u emisiji "48 sati svadba". 

 

Ubrzo su napustili Srbiju i sada žive u Študgartu, gde su se ostvarili kao roditelji i imaju četvoro dece - Kristijana, Danijelu, Tamaru, Aleksandra i pevačica se potpuno posvetila porodici. 

 

Takođe je zanimljivo i to da njihova deca ne znaju koliko su oni bili popularni u mladosti. 

 

 

— Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put — rekla je Ela B za medije svojevremeno, a njen suprug Ljuba dodao:

 

— Ja radim u špediciji kao šef u jednoj filijali. Zaposlio sam dosta radnika iz Srbije, pa često pravimo šale na račun muzike i moje nekadašnje popularnosti.

 

 

makonda-tracker