čestitamo

Okupili su političare, sportiste i estradu na proslavi svoje ljubavi: Venčali se Dubravka Đedović i Damir Handanović

0

Prema pisanju medija, poznati par juče se zakleo na večnu ljubav

Dubravka Đedović i Damir Handanović na koncertu Jelene Tomašević
Dubravka Đedović i Damir Handanović na koncertu Jelene Tomaševićfoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njen partner, kompozitor i direktor CEBEF-a Damir Handanović, juče su stali na "ludi kamen".

 

Oni su tim povodom organizovali intimnu proslavu u jednom restoranu na Avali, piše BLic, koji javlja da su, pre nego što su gosti počeli da pristižu, radnici postavljali dekoraciju, a iz sale čula se pevačica Angelina, koja je zadužena da danas zabavlja zvanice.

 

Među zvanicama su se našli ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, sa sinom Lukom i budućom snahom Milicom Jokić, roditelji tenisera Novaka Đokovića Dijana i Srđan, pevač Oliver Mandić, pevačica Katarina Grujić sa suprugom i fudbalerom Markom Gobeljićem...

 

Podsećanja radi, Dubravka Đedović i Damir Handanović već neko vreme su u emotivnoj vezi. Upoznali su se sasvim slučajno, zahvaljujući tenisu, na sportskoj manifestaciji Serbian Open.


Posle samo nekoliko dana poznanstva, kako prenosi Hello, Damir Handanović joj je rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona tada smejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

 

1 / 5 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

Dubravka je, inače, bila udata za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa Negrea, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

 

Inače, Damir Handanović je poznat u javnosti kao neko ko je zaslužan za veliki broj hitova i sa saradnjom sa najvećim izvođačima sa prostora bivše SFRJ. On je kompozitor, aranžer i producent, a iza sebe ima preko 460 autorskih dela. Handanović godinama sarađuje sa velikim zvezdama kao što su Svetlana Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Lepa Brena, Saša Matić i mnogi drugi. Takođe, Damir se direktor CEBEF-a, ustanove kulture Grada Beograda koja organizuje manifestacije od značaja za grad.

 

 

BONUS VIDEO Tamara Grujić u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker