ponosan na njih

Rade Šerbedžija ima PETORO DECE, a samo jedna ĆERKA nije krenula njegovim stopama: Evo čime se bavi lepa Vanja (FOTO)

4

Pored ozbiljne glumačke karijere Rade je ponosan i na to što se ostvario u ulozi roditelja i to čak pet puta 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni glumac Rade Šerbedžija godinama je gradio karijeru, ali ga to nije sprečilo da se ostvari i u ulozi supruga i roditelja petoro dece, četiri ćerke i jednog sina.

 

Iako je iza njega veliki broj mestralno odigranih uloga, bezbroj filmskih ostvarenja Rade za svoj najveći uspeh uvek ističe decu. 

 

 

Iz prvog braka sa pokojnom balerinom Ivankom Cerovac Rade je dobio je sina Danila, koji je filmski producent. Njih dvojica su jednom prilikom čak i sarađivali na filmu "Oslobođenje Skoplja".

 

Iz tog braka takođe ima i ćerku Luciju, koja je takođe krenula njegovim stopama i važi za poznatu glumicu.

 

Nakon što se razveo od balerine Ivanke Cerovac, Rade je zaplovio u novu ljubavnu priču i to sa pozorišnom rediteljkom Lenkom Udovički. Iz te ljubavi rodilo se još troje dece, tri ćerke, tatine mezimice - Milica, Nina i Vanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Acidofil (@acidofil)

 

Sva njegova deca su brzo zavelela umetnost, film, režiju, a samo jedna od njih nije imala interesovanje za ovu sferu, već je svoju sreću pronašla u drugačijem poslu.

 

U pitanju je Vanja. 

 

- Vanja ima smisla za umetnost, ali ona se odlučila za neki drugi životni put. Studira u Beču i odličan je student, što je potpuno neobično kad je moja porodica u pitanju. Ona planira da završi pravo ili psihologiju - objasnio je Rade Šerbedžija jednom prilikom za hrvatske medije.

 

 

Vanja voli pravo i psihologiju i to je u potpunosti ispunjava, ali voli i sport. Njena sestra Milica Alma, najmlađa ćerka čuvenog glumca, je kantautorka i obožava muziku.

 

 

Nina Šerbedžija se od malih nogu bavi glumom, a sa samo šesnaest godina je glumila u "Teatru Ulisses" na Brionima u predstavi "Romeo i Julija 68".

 

Iza sebe ima dva filma "Cry of the Butterfly" iz 2014. i "Welcome" iz 2010. godine, a zajedno sa svojim ocem je snimila filma "Blossom".

 

 

 

makonda-tracker