porodica na okupu

Nisu se videli DVE godine: Dirljiv ponovni susret Radeta Šerbedžije sa ćerkom Vanjom za Božić

2

Rade Šerbedžija jedan je od retkih glumaca sa ovih prostora koji se može pohvaliti velikim porodičnim bogatstvom — i čak petoro naslednika

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Čuveni glumac Rade Šerbedžija ostvario je zapažene uloge i na našim prostorima, ali i takozvani "američki san". Ipak, uprkos sjajnoj karijeri, on vodi veoma miran porodični život, a ima čak petoro dece.

 

Iz braka sa pokojnom balerinom Ivankom Cerovac Rade je dobio je sina Danila, kao i ćerku Luciju, koja je takođe krenula njegovim stopama i važi za uspešnu hrvatsku glumicu.

 

Šerbedžija se, potom, venčao sa pozorišnom rediteljkom Lenkom Udovički, sa kojom i danas uživa u braku. Njih dvoje dobili su tri ćerke: Milicu, Ninu i Vanju.

 

Budući da Vanja živi u Australiji, pandemija virusa korona sprečila je porodicu da se ranije susretne, ali sada je ponosni Rade podelio divnu porodičnu fotografiju i poručio da su ponovo zajedno.

 

 

— Nakon dve godine što je nismo videli, naša kćerka Vanja nam je došla iz daleke Australije. Uživamo da smo zajedno i svima koji slave želimo srećan Božić — napisao je glumac.

 

makonda-tracker