za ljubiteljke tradicije

Raskošno venčanje u Beloj kući: Mlada očarala bajkovitom venčanicom kakvu nemaju ni Diznijeve princeze

0

Posle mnogo vremena, u rezidenciji predsednika Amerike organizovano je venčanje, a glavni utisak je mlada i njen modni ukus

foto: Adam Schultz - White House via C / Zuma Press / Profimedia
foto: Adam Schultz - White House via C / Zuma Press / Profimedia

Juče je u Beloj kući upriličeno veliko venčanje, 19. put u istoriji ovog zdanja, a sudbonosno "da" izgovorila je Naomi Bajden (28), unuka predsednika Amerike Džozefa Bajdena.


Ona se udala Pitera Nila (25), pravnika i istaknutog mladog političara, koji je još tokom Obaminog drugog mandata u Beloj kući radio kao pripravnik.

 

Par je stilizovala – kako drugačije – američka modna kuća Ralph Lauren, a i mlada i mladoženja odlučili su se za klasiku. Dok je Nil nosio jednostavno odelo s prslukom i tamnom kravatom, mlada je danas glavna tema modnih portala, i to s razlogom!

 


Naomi Bajden opredelila se za vanvremensko izdanje za mlade, a njena venčanica je rađena po meri i ukrašena šantili čipkom, materijalom koji proteklih desetak godina preferiraju vrhunski modni dizajneri koji kreiraju venčane haljine, na čelu s Verom Veng i Kenetom Pulom.

 

Džo Bajden, Džozef Bajden, Naomi Bajden, Venčanje u Beloj kući
foto: Adam Schultz - White House via C / Zuma Press / Profimedia

U pitanju je vrlo romantična i ručno rađena čipka koja potiče iz francuske tradicije i 17. veka, poznata po finoj osnovi, ucrtanoj šari i obilju detalja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Discultured (@dis_cultured)


Dizajn karakteriču i ručno postavljene latice od organze duž steznika i raskošni veo dug nekoliko metara.

 

 

Ramena i vrat su prekriveni čipkom, a ona se nenametljivo pruža i niz ostatak toalete i slojeve svile i tila. Naomi se opredelila za duge rukave i balski kroj, a iako je vrlo jednostavna, ovo je jedna od najlepših venčanica poznatih ove godine i bez sumnje tradicionalna kreacija za sve sezone.

 


Što se tiče nakita, Bajdenova unuka je nosila skupocene minđuše s dijamantima i biserima koje potpisuje slavna juvelirska kuća Tiffany.
Brend Ralph Lauren je, inače, vrlo značajan za porodicu Bajden, pa je aktuelni američki predsednik nosio odevnu kombinaciju s potpisom ove kuće od glave do pete i na svojoj inauguraciji 2021.

 

 

makonda-tracker