(FOTO)

Raskoš, hiljade cvetova i venčanica sa kristalima: Trampova ćerka se udala, a modno izdanje Melanije je šokiralo zvanice

0

Ćerka Donalda Trampa se udala za milijardera Majkla Bulosa na Trampovom raskošnom imanju na Floridi.

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nekadašnji američki predsednik je prisustvovao slavlju svoje druge ćerke koja se udala za poznatog milijardera, a pored njega, pažnju je skrenula i Melanija Tramp, ali i Tifanina sestra, Ivanka.

 

Venčanje se održalo na luksuznom imanju Mar-a-Lago na Floridi, a ceo oltar je bio ukrašen cvetovima u ružičastoj, plavoj i beloj boji. 

Tramp je odabrao klasično crno odelo sa mašnom i otpratio svoju ćerku do oltara, koja je zablistala u venčanici za princeze optočenoj kristalima modne kuće Elie Saab

- Uvek sam volela Eli Saba i ovo je libansko/američko venčanje, tako da smo srećni što Eli stvara magiju - rekla je mlada.

Ivanka je briljirala u svetlo-plavoj haljini koja podseća na stil grčkih boginja, dok su za Melaniju mnogi komentarisali kako je prekršila staro pravilo za venčanja. Naime, uglavnom se izbegavaju svetle boje na venčanju, pa je tako haljina šarmantne Melanije izazvala dosta polemike.

 

Donald Tramp, Melanija Tramp, Tifani Tramp venčanje
foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je odabrala maksi haljinu kajsija boje, koju je strukirala tankim kaišem.

 

Donald Tramp, Melanija Tramp, Tifani Tramp venčanje
foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najmlađa Trampova ćerka je ozvaničila svoju vezu sa Bulosom i na Instagramu i na Beloj kući 2019. godine. Izvor je tada za PEOPLE rekao da su se Tifani i Bulos prvi put povezali nakon susreta u klubu Lindzi Lohan u Grčkoj. 

Zanimljivo je da Bulosova porodica ima libansko poreklo, a on je odrastao u Lagosu u Nigeriji — delu sveta koji je Donald Tramp jednom prilikom pogrdno nazvao „rupom“. Nigerija je tada reagovala i saopštila da je ta izjava „duboko uvredljiva i neprihvatljiva“.

 

 

makonda-tracker