perfekcija!

Nećete moći da se nagledate ove suknje: Melanija Tramp šik stajlingom sve podsetila zašto nam nedostaje

0

Možda je bivša prva dama Amerike, ali je u srcima zaljubljenica u modu ona i dalje broj jedan

foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Dok su mnogi jedva dočekali da vide leđa Donaldu Trampu, modnim sladokuscima pomalo nedostaju odevne kombinacije njegove supruge, zar ne?


U Americi su juče održani izbori za Senat, a ovo je za predstavnike medija bila retka prilika da ponovo vide nekadašnjeg predsednika Donalda Trampa i bivšu prvu damu Melaniju Tramp.


Otkako su napustili Belu kuću, ovaj par ne pojavljuje se često u javnosti, ali sudeći po najnovijim fotografijama – Melanija je ostala odana stilu koji je negovala na svojoj nekadašnjoj funkciji.

 

Trampovi su fotografisani na Floridi kada su krenuli na glasanje, a supruga biznismena i političara pojavila se u izdanju o kom će se dugo pričati, makar dok je ne vidimo ponovo!


Melanija je za ovu priliku odabrala svedenost, i to spoj crne i prugaste bluze bez rukava i predivne suknje.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

 

U pitanju je duboki model sive boje koji pada ispod kolena, a vizuelno čini da njena vitka figura deluje još izduženije zahvaljujući asimetričnim i dijagonalnim naborima koji se pružaju od struka.


Melanija je pustila da joj kosa pada niz ramena, dok je u rukama nosila skupocenu crnu "birkinku", koju je kombinovala sa salonkama modne kuće Christian Louboutin koje imaš špicasti vrh i vrtoglavo visoke potpetice.


U pitanju je model ženske obuće koji je bez sumnje omiljeni u slučaju bivše američke prve dame, a u prošlosti je nosila slične verzije brendova Manolo Blahnik, Dior, Alaïa, Roger Vivier...


Kao i obično tokom dana, Trampova draga nosila je i tamne naočare za sunce velikih stakala i sve je pozdravila širokim osmehom. Možda mnogima Dona

 

ld Tramp ne nedostaje, ali njegovu suprugu je uvek lepo videti, zar ne?

 

 

 

makonda-tracker