pogledajte

Venčanica princeza kroja i raskošno slavlje: Kako je izgledalo venčanje Ane Kokić i Nikole Rađena pre 14 godina? (FOTO)

0

Nikola Rađen je verio svoju izabranicu Milicu Ristić, a venčanje će se održati u Hramu Svetog Save.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bivši vaterpolista Nikola Rađen uskoro će oženiti svoju devojku Milicu Ristić, sa kojom čeka i dete. On je Milicu verio na Kosovu u manastiru Draganac na intimnoj ceremoniji.

 

Nikola je 2008. godine oženio pevačicu Anu Kokić, a nakon crkvenog venčanja par je organizovao raskošnu proslavu u jednoj vili na Senjaku. Ana je tada odabrala venčanicu princeza kroja ispod koje se ocrtavao trudnički stomak, pošto je pevačica tada bila trudna sa ćerkom Ninom.

- Bilo je veselo, romantično, zabavno... Baš onako kako sam zamišljala. Iako sam u sedmom mesecu trudnoće, uspela sam da izdržim na nogama do kraja, tačnije do pet ujutru – ispričala je Ana u intervjuu za Story koji je objavio ekskluzivne fotografije sa venčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Pesma koju su odabrali za prvi ples bila je Everything I do, I’ll Do it for You, Brajana Adamsa, međutim njihova bajka se završila 2019. godine.

 

Nakon toga, vaterolista je otpočeo vezu sa Milicom Ristić, a njihovu romansu je obeležio i jedan skandal nakon kog su saopštili da čekaju zajedničko dete.

 

 

makonda-tracker