raskoš

Veo dug 6 metara, venčanica kao iz najslađeg sna: Prve fotografije s drugog venčanja Džej Lo i Bena Afleka

0

Ne samo što je Benifer u braku nego su konačno priredili i raskošnu svadbu koju smo čekali 18 godina

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Ben Aflek (50) i pevačica i glumica Dženifer Lopez (52) venčali su se u subotu, javljaju američki mediji, drugi put za nešto više od mesec dana!

 

Nakon što je par rekao sudbonosno "da" sredinom jula u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji, oni su priredili veliku i romantičnu proslavu svoje ljubavi na Aflekovom imanju u američkoj saveznoj državi Džordžiji.


Velikoj svadbi "Benifer" prisustvovali su članovi njihovih porodica, petoro njihove dece i bliski prijatelji, uključujući glumca Meta Dejmona i reditelja Kevina Smita, javlja People.

 

Ben Aflek nosio je ovom prilikom crne pantalone i beli sako, kao i crnu leptir-mašnu, dok je Dženifer, koja je u prošlosti više puta imala priliku nosi venčanicu, bila u možda i najlepšoj venčanoj haljini do sad!

 


Latino diva odabrala je raskošnu belu kreaciju koja nosi potpis Ralfa Lorena i pravljena je specijalno za nju, u Italiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben's Shirt (@bens_shirt)

 

U pitanju je pripijena bela venčanica sa podužim slojevitim šlepom i kratkim rukavima, a prati je veličanstven veo dug nešto više od šest metara, koji su u jednom trenutku nosila njihova deca: Dženiferini blizanci Maks i Eme (14) i Benova deca Vajolet (16), Serafina (13) i Samjuel (10).


Dženifer se odlučila za zatvoren model haljine, dok je kosu podigla, a u rukama je nosila beli bidermajer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luzjlover


Podsetimo, par se prvi put venčao sredinom jula, godinu dana nakon velikog pomirenja i 18 godina nakon što su stavili tačku na veridbu.


Aflekovom imanju uz obalu od 35 hektara u jugoistočnoj američkoj državi Džordžiji.

 

 

makonda-tracker