ovo niste znali o njemu!

(Neuporedivo) BOLJE nego Dženifer Lopez! Ben Aflek pokazao šta ume i njegovi fanovi su ODUŠEVLJENI (VIDEO)

0

Popularni glumac do sada nas je više puta iznenadio, ali njegovi obožavaoci nikad do sad nisu bili u ovoj meri puni reči hvale za njega 

foto: L.Urman / Starface / Profimedia
foto: L.Urman / Starface / Profimedia

Američki glumac Ben Aflek pokazao je do sad na filmu mnogo talenata, ali malo ko zna da on govori španski jezik maltene kao da je rođeni Španac!


Ovih dana društvenim mrežama kruže snimci njegovih intervjua koje je proteklih godina davao meksičkim medijima, a Aflek govori tečno, ima širok vokabular i izgleda vrlo opušteno. Štaviše, mnogi tvrde da španski zna bolje nego njegova supruga Dženifer Lopez, koja je portorikanskog porekla i najveća latino zvezda na svetu!

Ipak, njegovo poznavanje ovog jezika nema veze s njegovom dragom Džej Lo. Naime, kada je imao 13 godina, glumac je s majkom i bratom Kejsijem neko vreme živeo u Meksiku, gde je snimao dečiju emisiju. Tada je brzo i lako usvojio ovaj jezik, a proveo je mnogo vremena putujući zemljom i usavršavajući ga.

 

1 / 9 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Ben se, inače, tokom karijere trudio da govori španski u svakoj prilici, pa tako priča na ovom jeziku kad god mu se obrate novinari iz zemalja španskog govornog područja, u intervjuima i tokom kratkih ćaskanja na crvenom tepihu.


"Može da daje časove latino divi", "Kao da mu se promeni čitav identitet, pogledajte ga koliko je srećan što priča na španskom", "Tačno vidim kako Ben i Dženiferina deca pričaju na španskom, a ona ih gleda bledo"... neke su od reakcija na njegove simpatične snimke.


Poznato je, inače, da Dženifer Lopez, budući da je odrasla u Njujorku, nikada nije bila najbolja govornica španskog jezika, a u jednoj meksičkoj emisiji je sve iznenadila kada je voditelja već u prvom minutu pitala kako se nešto kaže na španskom i više puta prešla na engleski usred razgovora.

 

 

 

makonda-tracker