iskren je

Izašla na videlo TAJNA koju niste znali: Slobodan Boba Živojinović otkrio ko je zapravo osnovao GRAND produkciju

1

Bivši teniser ispričao je kako je nastala jedna od najvećih muzičkih kuća današnjice. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Prošlog leta Saša Popović i Lepa Brena odlučili su da prodaju jednu od najvećih produkcijskih kuća današnjice "Grand. Od tada se spekuliše ko je doneo tu odluku, ali je na kraju prodaja u medijima označena kao dobar potez. 

 

Sada je bivši teniser i Brenin suprug Slobodan Boba Živojinović dotakao te teme. 

 

Nikada nije voleo da se medijski eksponira, ali je konačno otkrio ko stoji iza osnivanja Grand produkcije: 

 

— Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome "muž Lepe Brene", ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom... I to jeste, mi jesmo porodica. Moji prijatelji znaju o čemu pričam, ostalo za javnost niti imam neke ambicije da se bavim javnim poslom. Sve što sam radio radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao "Grand" produkciju za dve nedelje — rekao je on, piše Hello. 

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Sve je jasno ispričao kako je nastala jedna od najvećih produkcijskih kuća, a sada je ispričao kakve planove imaju on i njegova supruga Lepa Brena:

 

 Imamo nekoliko vrlo ozbiljnih projekata. Radimo ozbiljne investicije i na Zlatiboru, investiciju od skoro 50 miliona evra. Sad krećem investiciju i u Majamiju — zaključio je Boba posle prodaje "Granda".

 

 

makonda-tracker