jasna lekcija

"Mi rađamo decu, naše telo se deformiše toliko puta..." Izjava Lepe Brene o braku koju svi parovi moraju da pročitaju

0

Više od tri decenije, traje jedna od najlepših i najidiličnijih  ljubavnih priča na našoj estradi, a u čemu je tajna sreće Brene i Bobe? Evo šta kaže pevačica...

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Najveća regionalna zvezda Lepa Brena bila je najpoželjnija devojka krajem osamdesetih, kada je njeno srce osvojio tadašnji najpopularniji jugoslovenski teniser Slobodan Boba Živojinović.


Niko nije znao šta da očekuje od ove ljubavi dve tako poznate ličnosti, koje su zbog prirode posla često bile na različitim krajevima sveta, ali Brena i Boba uskoro su dokazali da njihova ljubav pobeđuje sve prepreke. Par je 1991. godine rekao "da" gala venčanju u hotelu "Intekontinental", a okupili su više stotina zvanica iz svih krajeva planete i, naravno, s domaće estrade.

 

Brenda je blistala u venčanici modne kuće "Dior", služilo se 650 jela, torta je imala pet spratova, a sve je bilo praćeno sjajnim raspoloženjem i pesmom, dok je bidermajer završio u rukama mladine mlađe koleginice.

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen


Danas, 31 godinu kasnije, Brena i Boba i dalje su sinonim za pravu ljubav u svetu poznatih, a kruna njihove sreće su sinovi Stefan i Viktor.


U čemu je tajna njihovog srećnog braka? Ako pitate Brenu, u otvorenosti, iskrenosti i transparentnosti.


Mislim da ljubav treba da bude iskrena sa svim svojim unutrašnjim borbama, padovima, uzbuđenjima. Uvek sam za to da ta ljubav bude transparentna, otvorena i da ljudima treba dati stvarno svoj maksimum — izjavila je pevačica u emisiji Magazin In.

 

Ona je napomenula veoma važnu stvar, koju mladi parovi ponekad smetnu s uma: da u braku treba uživati, a ne robovati mu, i da je normalno da se žena menja fizički, zbog čega je ključno da je suprug ne tretira kao stari predmet koji će lako zameniti novijim.


Brak nije zatvor. Brak ne znači da je muž kupio ženu kao jedan plakar ili neki ormar, pa jedan dan kada mu dosadi dođe mlađa i lepša... Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše telo se deformirše toliko puta i jako teško vratiti se u top formu. Važno je da vas ti vaši muževi ne menjaju kao stare plakare, nego da iznegujete taj odnos, da vas neko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budute oslonac — napomenula je Lepa Brena.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona je istakla i da je lako voleti se u idealnim uslovima, ali da se istinska ljubav prepoznaje u teškim trenucima.


Kada je lepo i kada je lako, svi mi možemo da volimo jedni druge, i tad je uvek lepo i slatko, međutim kada dođu teški momenti, onda se shvatiš da li imaš zaista pravu osobu pored sebe — rekla je pevačica.

 

 

makonda-tracker