Romantična proslava ljubavi u Cirihu

Goga Sekulić o trudnoći: Najbolje bi bilo da rodim blizance

0
Pevačica Goga Sekulić i njen suprug, profesionalni sportista Uroš Domanović, 14. februar proslavili su u Švajcarskoj, gde su pre devet meseci počeli zajednički život, a svoj brak brižljivo neguju svakodnevnim znacima pažnje kojima obasipaju jedno drugo
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Temperamentna Crnogorka, pevačica Goga Sekulić (39) i njen suprug, uspešni tekvondista i borac brazilske džiju-džice Uroš Domanović (24), tajnim venčanjem 20. decembra prošle godine podigli su svoju ljubav na viši nivo i od tada, daleko od očiju javnosti, uživaju u svim čarima bračnog života. Iako nisu jedan od onih parova koji vole da na sva zvona govore o svojoj sreći, iskrene emocije ipak se ne mogu sakriti. Groznica praznika ljubavi, koji se širom planete obeležava 14. februara, zahvatio je i poznate supružnike, koji su ga proslavili na istom mestu gde su se zimus venčali. Romantika na Ciriškom jezeru, sitni znakovi pažnje, poljupci i nežnosti, upotpunili su ovaj dan koji je poznatoj pevačici veoma drag.


- Dan zaljubljenih obeležili smo lepom večerom uz vino u našem omiljenom restoranu u Cirihu. Volim ovaj praznik zato što slavi ljubav, a to je ono čemu svi težimo. Nekim ljudima to stvara pritisak zbog poklona i smišljanja kako oduševiti lepšu polovinu, ali kod mene i Uroša nije tako. On je veoma pažljiv, romantičan i zna svakodnevnim, lepim gestovima i pažnjom da mi pokaže da me voli, što je meni sasvim dovoljno – kaže Goga za Story.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker