Romantična proslava ljubavi u Cirihu

Goga Sekulić o trudnoći: Najbolje bi bilo da rodim blizance

0
Pevačica Goga Sekulić i njen suprug, profesionalni sportista Uroš Domanović, 14. februar proslavili su u Švajcarskoj, gde su pre devet meseci počeli zajednički život, a svoj brak brižljivo neguju svakodnevnim znacima pažnje kojima obasipaju jedno drugo
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Temperamentna Crnogorka, pevačica Goga Sekulić (39) i njen suprug, uspešni tekvondista i borac brazilske džiju-džice Uroš Domanović (24), tajnim venčanjem 20. decembra prošle godine podigli su svoju ljubav na viši nivo i od tada, daleko od očiju javnosti, uživaju u svim čarima bračnog života. Iako nisu jedan od onih parova koji vole da na sva zvona govore o svojoj sreći, iskrene emocije ipak se ne mogu sakriti. Groznica praznika ljubavi, koji se širom planete obeležava 14. februara, zahvatio je i poznate supružnike, koji su ga proslavili na istom mestu gde su se zimus venčali. Romantika na Ciriškom jezeru, sitni znakovi pažnje, poljupci i nežnosti, upotpunili su ovaj dan koji je poznatoj pevačici veoma drag.


- Dan zaljubljenih obeležili smo lepom večerom uz vino u našem omiljenom restoranu u Cirihu. Volim ovaj praznik zato što slavi ljubav, a to je ono čemu svi težimo. Nekim ljudima to stvara pritisak zbog poklona i smišljanja kako oduševiti lepšu polovinu, ali kod mene i Uroša nije tako. On je veoma pažljiv, romantičan i zna svakodnevnim, lepim gestovima i pažnjom da mi pokaže da me voli, što je meni sasvim dovoljno – kaže Goga za Story.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

foto: Privatna Arhiva


Dok se Danu Svetog Valentina cvećari i zlatari najviše raduju zbog velike potražnje njihovih proizvoda, ono što ovoj šarmantnoj Crnogorki ipak najviše izmami osmeh na lice nisu ni skupi cvetni aranžmani niti vredan nakit. Goga više pažnje pridaje romantici nego materijalnim stvarima.


- Skupoceni pokloni koji se kupuju za 14. februar pravi su kliše. Ako takvih gestova nema tokom cele godine, to je lažno pokazivanje emocija. Najbitnije je da ima mnogo razumevanja i ljubavi i da se ona slavi svakog dana. Poljubac i zagrljaj najlepši su poklon – kaže pevačica i dodaje da je ona ta koja u njihovoj vezi više pridaje pažnje nekim simboličnim datumima.


Nakon romantike udvoje i posvećenosti braku, supružnici su se posvetili svojim karijerama koje su u uzlaznoj fazi. Ono što će svakako obradovati Gogine fanove jeste najava novog albuma na kojem intenzivno radi:
- Nedavno sam promovisala singl Po život opasni, duetsku pesmu koju izvodimo Nenad Aleksić Ša i ja, i veoma sam zadovoljna prijemom kod publike. Trenutno snimam numere koje ću uvrstiti na novi album, a Uroš je takođe posvećen svojim obavezama i pripremama za takmičenja – objašnjava pevačica.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

foto: Privatna Arhiva


Ipak, ono što njeni fanovi nestrpljivo iščekuju jesu vesti o proširenju porodice. U poslednje vreme često se spekulisalo da je Goga trudna, a čak se išlo i u drugu krajnost, govorkanjima o tome da je već zakazala termin za vantelesnu oplodnju, ali takvi komentari samo su nasmejali pevačicu. Iako želi da se ostvari u ulozi majke, ona se ne opterećuje previše kada će se to desiti, već želi da uživa u svakom trenutku ljubavne sreće koju je pronašla sa sadašnjim partnerom.


- Oboje smo takvi da ne želimo ništa da planiramo. Voleli bismo da postanemo roditelji i radimo na tome, a kad se desi, desiće se. Volela bih dečaka i devojčicu za početak, najbolje bi bilo da budu blizanci – nedavno je Goga rekla pred kamerama uz osmeh.


Dok lepe vesti ne stignu, poznati partneri imaće do kraja meseca još jedan razlog za veliko slavlje. Naime, već 27. februara atraktivna brineta proslaviće četrdeseti rođendan, a nesumnjivo je da će joj njen partner tim povodom prirediti neko romantično iznenađenje.

makonda-tracker