Romantična proslava ljubavi u Cirihu

Goga Sekulić o trudnoći: Najbolje bi bilo da rodim blizance

0
Pevačica Goga Sekulić i njen suprug, profesionalni sportista Uroš Domanović, 14. februar proslavili su u Švajcarskoj, gde su pre devet meseci počeli zajednički život, a svoj brak brižljivo neguju svakodnevnim znacima pažnje kojima obasipaju jedno drugo

 

foto: Privatna Arhiva


Dok se Danu Svetog Valentina cvećari i zlatari najviše raduju zbog velike potražnje njihovih proizvoda, ono što ovoj šarmantnoj Crnogorki ipak najviše izmami osmeh na lice nisu ni skupi cvetni aranžmani niti vredan nakit. Goga više pažnje pridaje romantici nego materijalnim stvarima.


- Skupoceni pokloni koji se kupuju za 14. februar pravi su kliše. Ako takvih gestova nema tokom cele godine, to je lažno pokazivanje emocija. Najbitnije je da ima mnogo razumevanja i ljubavi i da se ona slavi svakog dana. Poljubac i zagrljaj najlepši su poklon – kaže pevačica i dodaje da je ona ta koja u njihovoj vezi više pridaje pažnje nekim simboličnim datumima.


Nakon romantike udvoje i posvećenosti braku, supružnici su se posvetili svojim karijerama koje su u uzlaznoj fazi. Ono što će svakako obradovati Gogine fanove jeste najava novog albuma na kojem intenzivno radi:
- Nedavno sam promovisala singl Po život opasni, duetsku pesmu koju izvodimo Nenad Aleksić Ša i ja, i veoma sam zadovoljna prijemom kod publike. Trenutno snimam numere koje ću uvrstiti na novi album, a Uroš je takođe posvećen svojim obavezama i pripremama za takmičenja – objašnjava pevačica.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker