Vreme je za bebu

Osmesi govore sve: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger svakim izlaskom intrigiraju javnost

0
Supružnici Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u prvim mesecima braka koji je ispunjen ljubavlju i pažnjom. U prilog tome govori i činjenica da se retko kad razdvajaju, a posle nedavne u romantične šetnje u Češiru, mediji su počeli da spekulišu kako je slavna teniserka u drugom stanju

 

foto: Profimedia

Samo dan ranije slavni par fotografisan je dok je izlazio iz prodavnice sa kolicima punim kućnih potrepština. Ana na sebi nije imala ni trunku šminke, a nosila je zimsku jaknu, trenerku i patike.

 

Bračni par Švajnštajger uživao u provodu u prestonici: Bastijan naručivao srpske pesme (FOTO)

 

Kada je doživela poraz na US Openu, Ana je objavila da se nakratko povlači iz tenisa i tim povodom dala intervju u kojem je otkrila s kakvim se stresom susreću teniserke, naglašavajući da to ni nju ne zaobilazi. Takođe, gostovala je i u jednoj emisiji u kojoj je govorila o sebi i svojim omiljenim filmove, ali i obznanila neke do sada nepoznate detalje sa venčanja iz Venecije. Ana je na početku intervjua istakla kako obožava da gleda filmove i da se tako opušta pred početak meča ili tokom dugih avionskih letova, kao i da je njen omiljeni film Beležnica, koji je snimljen po romanu Nikolasa Sparksa.

 

S obzirom na to da se nedavno udala, novinar ju je pitao koje joj je omiljeno ostvarenje o venčanjima, a ona je kroz osmeh odgovorila da voli Lovce na deveruše, koji govori o nezvanim gostima na svadbenim proslavama.

 

- To je jedan od razloga zašto se nisam udala u Srbiji, tamo ima dosta nezvanih gostiju na ceremonijama koje se tom prilikom organizuju – ispričala je tada Ana.
 

makonda-tracker