Vreme je za bebu

Osmesi govore sve: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger svakim izlaskom intrigiraju javnost

0
Supružnici Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u prvim mesecima braka koji je ispunjen ljubavlju i pažnjom. U prilog tome govori i činjenica da se retko kad razdvajaju, a posle nedavne u romantične šetnje u Češiru, mediji su počeli da spekulišu kako je slavna teniserka u drugom stanju
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je početkom novembra u intimnoj porodičnoj atmosferi sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom (32) proslavila svoj dvadeset deveti rođendan, Ana Ivanović se još nalazi u njihovom porodičnom domu u Engleskoj gde se priprema za predstojeće turnire. Da im porodični život veoma prija, vidi se i po njihovim poslovnim uspesima, a najviše po Bastijanovoj fudbalskoj karijeri jer je posle nekoliko meseci sedenja na klupi Mančester junajteda ponovo izašao na teren.

 

Vidimo se na drugoj strani: Ana Ivanović napustila Srbiju

 

Iako se na početku njihove romanse često spekulisalo o tome da li su uopšte u vezi jer se nisu pojavljivali zajedno u javnosti, sada je situacija potpuno drugačija. Od kada su postali supružnici, na svakom crvenom tepihu pojavljuju se zajedno. Tako je bilo i na dodeli Bambi nagrada u Berlinu kada su blistali, ona u dugačkoj elegantnoj haljini, a on u crnom večernjem odelu u kojem je i primio nagradu. Osmesi na njihovim lica dovoljan su dokaz koliko su srećni i da beskrajno uživaju zajedno. S obzirom na to da se preterano ne oglašavaju kada je reč o privatnom životu, to daje podstrek medijima da nagađaju kako je naša uspešna teniserka u drugom stanju. Tako su prošle nedelje supružnici u opuštenom izdanju šetali zajedno kroz Češir, Ana je kao i uvek bila perfektno stilizovana, a preko kaputa nazirao joj se stomak. Mnogi su odmah pomislili da je sportistkinja u drugom stanju, ali ovu informaciju ni ona ni Bastijan nisu potvrdili niti demantovali.

 

makonda-tracker