svi se pitaju

Zašto nije uz nju? Dok se Kejt Midlton suočava s novim izazovima, evo gde je Princ Vilijam

1

Princ Vilijam nije bio uz suprugu Kejt Midlton na današnjem muškom finalu Vimbldona

Zašto princ Vilijam nije uz suprugu?
Zašto princ Vilijam nije uz suprugu?foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Veliku pažnju na današnjem muškom finalu Vimbldona privukla je Kejt Midlton, kojoj je ovo drugo zvanično pojavljivanje u javnosti od početka godine.

 

Nasmejana i u dobrom raspoloženju princeza od Velsa propraćena je aplauzom do svog mesta u kraljevskom boksu, a društvo na meču prave joj sestra Pipa Midlton i ćerka princeza Šarlot.

 

Odsustvo princa Vilijama mnogima je zapalo za oko, te su se zapitali zašto se kraljević nije našao uz svoju suprugu koja već mesecima unazad vodi borbu protiv teške bolesti.

Kada je pristizala na finalni meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza princeza Kejt dočekana je gromoglasnim aplauzom uzbuđenih gledalaca.

Svi su aplaudirali kada je stigla Kejt Midlton
Svi su aplaudirali kada je stigla Kejt Midltonfoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

U narodu obožavana članica britanske kraljevske porodice današnjim pojavljivanjem na Vimbldonu istupila je po drugi put od početka godine u javnost, a mnogi su se u tom trenutku zapitali gde je Vilijam.

Nasmejane Pipa Midlton i princeza Šarlot bile su uz nju
Nasmejane Pipa Midlton i princeza Šarlot bile su uz njufoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Kako je nešto ranije potvrđeno budući engleski kralj trenutno se nalazi u Berlinu, a povod za njegov boravak u nemačkoj prestonici leži delimično u poslovnom angažmanu, ali delimično i u uživanju.

Princ Vilijam trenutno se nalazi u Berlinu
Princ Vilijam trenutno se nalazi u Berlinufoto: EPA / VINCE MIGNOTT

Naime, stariji sin ledi Dajane tamo je otputovao kako bi večeras uživo pratio finale Evropskog prvenstva u fudbalu i podržao englesku reprezentaciju koja će se suočiti sa moćnim nacionalnim timom Španije.

Naslednik kralja Čarlsa veliki je fudbalski fan
Naslednik kralja Čarlsa veliki je fudbalski fanfoto: Paul COOPER / AFP / Profimedia

S obzirom na to da engleski tim nikada nije osvojio titulu na Evropskom prvenstvu, večerašnja pobeda značila bi mnogo, a prvi u redu naslednik krune ovaj važan događaj pratiće u društvu novog britanskog premijera Kira Starmera.

Finale Evropskog prvenstva Vilijam će pratiti u društvu britanskog premijera
Finale Evropskog prvenstva Vilijam će pratiti u društvu britanskog premijerafoto: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim što je veliki ljubitelj ovog sporta, princ Vilijam takođe je i predsednik Fudbalskog saveza, te se može reći da svojim prisustvom na finalnoj večeri suprug Kejt Midlton spaja lepo sa korisnim.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

 

 

 

 

makonda-tracker