trenutak za pamćenje

Kejt Midlton stigla na Vimbldon u najboljem društvu: Emotivna reakcija princeze Šarlot posebno će vas raznežiti

0

Nakon duge borbe sa opakom bolešću i višemesečne medijske ilegale, Kejt Midlton oduševila je svet svojim dolaskom na današnji meč Novaka Đokovića.

Kejt Midlton stigla je u društvu sestre i ćerke
Kejt Midlton stigla je u društvu sestre i ćerkefoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posebna atmosfera zavladala je danas na stadionu Vimbldona kada se Kejt Midlton pojavila na muškom finalu između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

 

U tom trenutku uz nju su bile njena sestra Pipa Midlton i ćerka, malena princeza Šarlot.

 

Ovaj izuzetan događaj nije prošao neprimećeno, naročito zbog retkog pojavljivanja Midltonove u javnosti u poslednjih nekoliko meseci, tokom kojih se bori sa opakom bolešću.

Sedmogodišnja princeza Šarlot ispoštovala je sve protokole koji su prethodili meču, kada je rame uz rame sa majkom razgovarala sa osobljem iza kulisa prestižnog teniskog turnira.

 

Nakon toga, omiljene predstavnice britanske kraljevske porodice uputile su se ka kraljevskom boksu iz kog pokroviteljka Vimbldona tradicionalno prati sve mečeve.

Midltonova i ćerka Šarlot zajedno su obavile svaki deo protokola
Midltonova i ćerka Šarlot zajedno su obavile svaki deo protokolafoto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Mada je veliko uvažavanje koje narod iskazuje prema princezi od Velsa uobičajena stvar, ono što se dogodilo u trenutku kada je Midltonova kročila na tribine potpuno je raznežilo ceo kraljevski boks, ali i svet.

Kejt i Šarlot oduševile su prisutne kada su se uputile ka kraljevskom boksu
Kejt i Šarlot oduševile su prisutne kada su se uputile ka kraljevskom boksufoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia LOADING...

Naime, kada su se majka i ćerka pojavile, gledaoci na tribinama su spontano ustali i počeli aplaudirati, izražavajući podršku i divljenje prema hrabrosti koju Kejt pokazuje u borbi sa bolešću.

Ceo vimbldonski stadion aplaudirao je Kejt
Ceo vimbldonski stadion aplaudirao je Kejtfoto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Posebno je dirnula reakcija princeze Šarlot, koja je sa ponosom i ljubavlju u očima podržala svoju majku u trenutku kada je Kejt zauzela svoje mesto na tribinama. Njen blagi osmeh bio je snažan podsetnik na snagu porodičnih veza i ljubavi koja ih spaja u ovim teškim trenucima.

Emotivna reakcija malene Šarlot raznežila je svet
Emotivna reakcija malene Šarlot raznežila je svetfoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Kejt Midlton, inače poznata po svom elegantnom stilu i humanitarnom radu, ponovo je pokazala svoju posvećenost porodici i podršku sportu koji voli.

 

Njeno prisustvo na Vimbldonu nije samo bilo podrška Novaku Đokoviću i ostalim igračima, već i snažna poruka o važnosti porodičnih vrednosti i zajedništva.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker