jaka princeza

Kejt Midlton se pojavila na Vimbldonu! Nasmejana pozdravila publiku u Londonu i nije sama - ima najlepšu podršku

0

Supruga princa Vilijama odlučila je da, tek drugi put od početka ove godine, izađe u javnost.

foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia
foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nedavno se pojavila na Pozdravu bojama posle šestomesečnog odsustva iz javnosti, a sada je ponovo odlučila da prisustvuje nekom događaju – i to vrlo posebnom za nju.

 

Supruga princa Vilijama i buduća kraljica Velike Britanije rešila je, naime, da dođe na Vimbldon, čija je pokrovitejka već godinama, uprkos svojoj borbi protiv raka i izolaciji kako bi se posvetila lečenju na najbolji mogući način.

 

Iz Kensingtonske palate juče (13. jula) je potvrđeno da će princeza od Velsa danas prisustvovati prvenstvu.

 

Kao rezultat toga, Kejt će zauzeti svoje mesto u Kraljevskoj loži na Centralnom terenu. Kasnije će uručiti pobednički trofej Novaku Đokoviću i Karlosu Alkarazu.

 

Nakon što se pojavila na tirbinama svi su ostali oduševljeni onim što su imali priliku da vide. Princeza je blistala u prelepoj ljubičastoj midi haljini marke Safiiaa, a svoju dugu smeđu kosu pustila je da pada u laganim talasima.

 

Kejt Midlton
foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Uz nju ponela je čuvene gole potpetice i tako impresionirala sve okupljene.

 

Uz nju je bila i njena ćerka, princeza Šarlot. Ona je bila slika i prilika svoje majke u tamnoplavoj i beloj haljini sa tufnama.

1 / 5 Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

 

Podsetimo,otkako je u braku s princem Vilijamom, od 2011. godine, Kejt Midlton je samo jedne godine izostala s Vimbldona, i to nakon što je donela na svet princa Džordža, pa su joj lekari savetovali da ostane kod kuće i odmara nakon porođaja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kriza u britanskoj kraljevskoj porodici

 

 

makonda-tracker