interesantna koincidencija

Poručuju joj da je "iskopirala strinu": Predivan autfit britanske princeze na meti podsmeha zbog neobične slučajnosti

0

Princeza Beatris ponela je divnu haljinu brenda Zimmermann, ali njena haljina bila je viđena nekoliko dana pre toga.

Princeza Beatris na trkama Rojal Askot
Princeza Beatris na trkama Rojal Askotfoto: Tom Simpson / Sipa Press / Profimedia

Princeza Beatris od Jorka napravila je pravu modnu senzaciju kada se pojavila na konjičkim trkama Rojal Askot ove srede. 

 

Tabloidi su pre nekoliko dana pisali da Beatris, princeza od Jorka, dobija sve više pažnje, a, Kejt Midlton navodno nije ljubiteljka ove ideje zbog bliskosti princeze Beatris i njene sestre princeze Judžin od Jorka s princem Harijem i Megan Markl.

 

Ipak, priča o izdaji sada je ostala u senci novog pojavljivanja princeze.

Naime, ponela je svilenu midi-haljinu s floralnim printom i potpisom popularnog brenda Zimmerman, koja inače košta 1350 funti, ali trenutno se može naći i na sniženju za 400 funti manje! Reč je o prelepoj kreaciji s dugim rukavima, suknjom A-kroja i detaljem u vidu tankog kaiša oko struka.

 

Princeza Beatris od Jorka
Princeza Beatris od Jorkafoto: Kerry Davies / dmg media / Profimedia

Međutim, 35-godišnja princeza nije jedina članica porodice koja je poslednjih dana nosila ovu halljinu. Naime, 59-godišnja Sofi, vojvotkinja od Edinburga, nosila ju je nedavno tokom službe u Vindzoru, a jedina razlika bila je u tome što je Sofi uklonila detalj s kaiša, a Beatris se odlučila da ga ponese.

 

Vojvotkinja Sofi od Edinburga
Vojvotkinja Sofi od Edinburgafoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Nije poznato da li je ovo jedna ista haljina, ili su slučajno kupile dve iste, ali ovi autfiti privukli su veliku pažnju i broj komentara, gde je Beatris, kao ona koja je ponela haljinu svega par dana nakon strine, na meti podruga.

 

Ovo, zapravo, i nije prvi put da "iskopira" strinu, već je to uradila i 2019. na paradi Pozdrav bojama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

 

makonda-tracker