prefinjeno, luksuzno

Stvorila je moderan DOM IZ SNOVA u Beogradu: Zavirite u DUPLEKS Dragane Katić u kojem živi sa svojim sinovima

0

Lepa voditeljka godinama je odgajala blizance sama i trudila se da im posveti svaki slobodan trenutak vremena 

DOM DRAGANE KATIĆ JE MODERAN I VRLO LEP
DOM DRAGANE KATIĆ JE MODERAN I VRLO LEPfoto: Instagram / draganakatic

Voditeljka Dragana Katić godinama je gradila voditeljsku karijeru, a uporedo sa njom se brinula o deci, koju je godinama gajila sama.

 

Ulagala je ogromne napore da imaju sve što požele, a najvažnije joj je bilo da im obezbedi lepo mesto za život i dom koji će biti pre svega ispunjen ljubavlju.

 

I čini se da je u tome i uspela. Vrednim radom uspela je da stvori porodično gnezdo u Beogradu u kojem je provela godine i godine trudeći se da napravi mesto u kojem će nakon napornih snimanja moći da pronađe mir i da uživa.

Budući da je i sama odrasla na Karaburmi Dragana je baš ovo mesto odabrala da u njemu odrastaju i njena deca.

 

U ovom delu Beograda Dragana živi već godinama, a jednom prilikom je otkrila da ga voli, jer je dovoljno udaljen od centra da nema haosa i buke, a ipak je sve tu, na nekoliko minuta vožnje.

 

Svoj dom Dragana je uredila po svom ukusu, trudeći se da savršeno uklopi efektne i jednostavne komade nameštaja. U njemu pretenduju svetle boje, koje otvaraju prostor i čine ga prijatnim i opuštajućim.

1 / 6 Foto: Instagram / draganakatic

Dnevna soba je njen omiljeni deo kuće. Uredila ju je u stilu davnih vremena, pa odiše glomaznim stilskim nameštajem.  Dragana je veliki ljubitelj knjiga, a biblioteka je jedno od omiljenih mesta u kući. Ceo prostor odiše vedrinom a sve zbog prijatnih belih, krem i ljubičastih pastelnih nijansi.

 

Godine su prolazile, deca su rasla. Boban, koji je diplomirao arhitekturu, preselio u Berlin, a Dragana je ostala u stanu sa sinom Bojanom i psom Gitom, rase maltezer, ženkom koju Dragana obožava.

 

Bonus video:

Kako izgleda novi dom Slobe Radanovića

 

makonda-tracker