veliki momci

Ovo su sinovi blizanci voditeljke Dragane Katić: Boban je arhitekta iz Berlina, a Bojan ide maminim stopama

0

I jedan od njih baš dosta liči na mamu...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinove poznate voditeljke Dragane Katić nemamo priliku da često viđamo u javnosti, međutim mama često podeli na svom Instagramu zajedničke porodične trenutke.

 

Mnogi se iznenade kad čuju da njeni sinovi imaju skoro 25 godina, obzirom da lepa voditelja, koja je rođena 1965. godine, izgleda znatno mlađe.

 

Blizanci Boban i Bojan su rođeni 1998. godine, a Dragana ih je dobila sa tadašnjim partnerom, čiji identitet nije otkrivala javnosti. Taj muškarac je ostavio tokom trudnoće, tako da je voditeljka bila prinuđena da sinove odgaja kao samohrana majka, u čemu su joj dosta pomagali njeni roditelji.

 

Više puta je pričala kako nije baš lako da sami odgajate dvoje dece, ali da je srećna što je uspela da ih istera na pravi put.

 

 

- Naravno da je teško biti samohrani roditelj, kako nije. Ipak je drugačije kada su tu dva roditelja, ali ja sam tako odlučila - navodi Dragana.

 

Dragana Katić, Sinovi Dragane Katić
foto: DRagana Katić Instagram

 

Kako kaže, svakome dosta znači kad shvati da je sam uspeo da odgaja svoju decu na pravi način.

 

- Koliko god da je teško ne može se opisati ta nemerljiva sreća kada uspeš u nečemu, kao što sam ja konkretno uspela – da imam dva mlada, zdrava, čista, moralna, uspešna bića koja samostalno, idu svojim putem i ostvaruju svoje snove i ciljeve, a i dalje su u kontaktu sa svojom majkom – ispričala je jednom prilikom Dragana.

 

 

Lepa voditeljka je navela i da joj nije smetalo što je određene odluke kad u Bojan i Boban u pitanju donosila sama, pošto je, priznaje, malo sebična kad su njih dvojica u pitanju.

 

 

Nisam nikada bila od onih žena koje su smatrale da moraju pošto-poto da imaju muškarca kraj sebe i da neko donosi odluke. Meni lično bi smetalo da moram da delim neke odluke kada se o njima radi. Moram priznati da sam tu sebična, ali to je tako – otkrila je Dragana svojevremeno za TV „Hepi”.

 

 

Njen sin Boban je diplomirani inženjer arhitekture od 2020. godine, a nakon toga je otišao u Berlin na specijalzaciju, gde je i ostao da živi. U glavnom gradu Nemačke je i našao posao, pa od tada nije u prilici da često dolazi za Beograd, što mami jako teško pada.

 

 

- Ranije je mogao da doleti, s vremena na vreme, ali sada, otkako se zaposlio, to je nemoguće. Čekam da završim snimanje jer samo za vikend mogu da odem da se vidim sa njim ‒ rekla je Dragana za "Stori”.

 

 

Drugi sin Bojan je na neki način krenuo maminim stopama pošto je završio Fakultet političkih nauka, na kome se, između ostalih, nalazi i smer novinarstvo, kojim se Dragana uspešno bavi već nekoliko decenija.

 

 

makonda-tracker