SVIMA PRISTAJE

Kad poželi da izgleda MRŠAVIJE obuče se ovako: Dragana Katić u jedinoj haljini koja vam treba OD PROLEĆA DO ZIME

0

Tačno je da postoje krojevi koji čini da vizuelno izgledamo vitkije, a Dragana ima dobitnu kombinaciju 

foto: Instagram / draganakatic
foto: Instagram / draganakatic

Poznata voditeljka Dragana Katić jedna je od onih žena koja je kroz život koračala sigurnim koracima napred. Svoje sinove je gajila sama i to joj nije smetalo da izgradi ozbiljnu voditeljsku karijeru bez skandala.

 

Čitav život posvetila je televiziji i gajenju blizanaca koji su bili njena pokretačka snaga. 

 

Život pred objektivom kamere često je od nje zahtevao da u svakom trenutku izgleda odlilčno, a kao i svaka žena i ona je pribegavala raznim trikovima da prikrije, umor, ali i poneki kilogram viška.

 

 

Ipak, u poslednjih nekoliko godina Dragana ima savršenu liniju, na kojoj bi mogle da joj pozavide i mnogo mlađe koleginice. 

 

Mnogim ženama srednjih godina je postala modna inspiracija, jer je uvek obučena u skladu sa svojim godinama. Nedavno je na društvenim mrežama podelila prelepu fotografiju u cvetnoj maksi haljini koja je savršeno istakla njen struk i učinila da izgleda odlično.

 

 

Haljine sečene u struku, a naročito one duge, odličan su izbor ako želimo da vizuelno izdužimo liniju i učinimo da izgledamo koji kilogram mršavije. 

 

Ova haljina jedna je od onih koje se mogu nositi u svim prilikama, ali i tokom svih godišnjih doba. Savršenog kroja i boje, odlično se uklapa uz gotovo svaku obuću, ali najbolji efekat se postiže uz cipele ili sandale na visoku štiklu.

 

Ukoliko i vi želite da istovremeno budete elegantne, prefinjene i da zračite ozbiljnošču ponesite ovakvu haljinu i sigurni smo, nećete pogrešiti.

 

Bonus video:

 

Šta je Saša Popović rekao Dragani Katić kad su se prvi put sreli? 

 

 

 

makonda-tracker