GENI SU ČUDO

14 godina ga je skrivao, bio je plod AFERE: Sin slavnog glumca je očeva KOPIJA – i sad nema šanse da ospore čiji je

0

Sin Arnolda Švarcenegera, Džozef Baena rođen je iz njegove afere sa kućnom pomoćnicom 

Vanbračni sin čuvenog snagatora je njegova slika i prilika
Vanbračni sin čuvenog snagatora je njegova slika i prilika foto: Instagram / joebaena

Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera Džozef Baena godinama je bio misterija za svetsku javnosti. Ipak, kako je odrastao sve više je počeo da koristi društvene mreže, a mnogi su na osnovu fotografija mogli da kažu da je slika i prilika slavnog oca.

 

Josef je veliki ljubitelj sporta. Godinama vredno trenira kako bi imao savršeno telo, a nedavno je učestvovao u triatlonu na plaži. Tokom takmičenja je trajala kiša i tom prilikom napravljena je fotografija koja je oduševila sve pratioce. 

 

Mnogi su na ovom video snimku videli da je Džozef Arnoldova slika i prilika.

 

 

- Dvadeset šest! Ovo je fotografija na kojoj istrčavam iz mora u svojim kasnim dvadesetima - našao se Josif u opisu.

 

Odmah nakon što je objavio fotografiju počeli su da se nižu komentari da je isti otac u svojim najboljim godinama.

 

Džozef redovno vežba, zbog toga ima kao izvajano telo na kojem se do tančina vidi svaki mišić. On redovno na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije iz teretane, a komplimenti da izgleda kao otac mu nimalo ne smetaju iako ga je otac punih 14 godina pokušavao sakriti od javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)


Naime, poznati snagator je sina dobio sa svojom kućnom pomoćnicom Mildred Beanom dok je bio u braku s Marijom Šriver.

 

Los Angeles Times je još 2011. godine objavio detalje Arnoldove afere, uključujući i informaciju da ima izvanbračnog sina, čime je narušen njegov ugled porodičnog čoveka. Supruga Marija zbog toga se odselila iz porodičnog doma i podnela je zahtev za razvod braka.

 

- Jako se dobro sjećam tog dana. Bio sam u osmom razredu i pozvali su me da izađem iz učionice. Napolju me čekala moja mama i rekla da moramo da idemo, jer svi znaju ko sam ja i ko mi je otac. Imao sam 13 godina, telo mi se menjalo, um mi se menjao, a onda se ceo život preobrazio pred mojim očima u trenu - ispričao je nedavno Džozef za Men's Health.

 

On se potom osvrnuo na to kako je činjenica da mu je baš Arnold Švarceneger otac uticala na život.

 

Arnold je dobio dvoje dece u razmaku od samo 5 dana
Arnold je dobio dvoje dece u razmaku od samo 5 dana foto: Profimedia

 

- Trebalo mi je malo da shvatim da ne moram da radim ono što je radio moj tata. Da ne moram da se bavim glumom ili bodibildingom, ali ironično je da se na kraju bavim upravo time. Jako me motiviše što mi je baš on otac i srećan sam zbog toga, alii sam još srećniji što pronalazim radost u onome što radim i što radim upravo ono o čemu sam oduvek sanjao - priznao je.

 

Stvari su na početku preljubničkog skandala krenule u pogrešnom pravcu, ali je Arnold odlučio da uradi sve kako bi izgradio očinski odnos sa Džozefom.


Osim Džozefa, Arnold ima još četvoro dece, Kristofera, Patrika i Ketrin. Zanimljivo je da su Džozef i Kristofer vršnjaci i rođeni su u razmaku od samo pet dana.

 

Bonus video:

 

Koliko veliko srce ima Arnold Švarceneger pogledajte u videu 

 

makonda-tracker