loše vesti

Drugi put za godinu dana – UDES: Arnold Švarceneger navodno udario biciklistu u saobraćajnoj nesreći

0

Kako su preneli strani mediji, Arnold Švarceneger je učestvovao u udesu, po drugi put za kratko vreme

Švarceneger je navodno posle odneo bicikl na popravku
Švarceneger je navodno posle odneo bicikl na popravku foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mediji su objavili da je 75-godišnji Švarceneger tokom vikenda doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je biciklista povređen. Prema izveštajima, glumac je udario ženu koja je vozila bicikl nakon što je skrenula u njegovu traku za vožnju.

 

Međutim, portparol policije Los Anđelesa rekao je novinama da ne mogu da potvrde da li je ova tvrdnja tačna. Ipak, drugi policijski izvori su od tada potvrdili da glumac nije kriv.

Govoreći za TMZ, jedan izvor je rekao da je žena naglo skrenula ulevo ispred Švarcenegerovog automobila i nije dala dovoljno vremena da zvezda zakoči. Isti izvor tvrdi da glumac nije išao velikom brzinom u trenutku nesreće i da se ne sumnja na drogu ili alkohol.

 

Kako su rekli, nesreća je bila neizbežna, a glumac je sarađivao sa policijom na mestu nesreće. Drugi izvor je rekao da je Švarceneger sam podigao ženi bicikl, pre nego što ga je odneo u lokalnu prodavnicu bicikala na popravku.

Predstavnici zvezde rođene u Austriji nisu odgovorili na zahteve medija za komentar po ovom pitanju, ali je Njujork post izvestio da Švarci nije povređen u nesreći.

 

Inače, ovo nije prva nesreća u kojoj je glumac umešan. Popularni glumac je i u januaru 2022. učestvovao u udesu, iz koga je takođe izašao nepovređen, ali je bio „duboko zabrinut“ za drugu ženu koja je učestvovala u nesreći i imala je povredu glave. Tada se pisalo da je Švarceneger bio toliko zabrinut zbog žene da je nameravao da je lično poseti.

 

 

makonda-tracker