kako je moguće?

Žena i ljubavnica pod istim krovom, trudne u isto vreme: Skandalozna afera koja je najmoćnijem paru Holivuda došla glave

0

Skoro 25 godina važilu su za najlepši i najmoćniji holivudski par

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Arnold Švarceneger i njegova nekadašnja supruga, novinarka Marija Šrajver bili su u braku duže od 25 godina i za to vreme prošli su kroz mnogo lepih, ali i stresnih i teških trenutaka. 

 

Zvezda Terminatora i novinarka venčali su se u aprilu 1986. godine, skoro devet godina nakon što su se prvi put sreli na teniskom turniru.

 

Nakon što su dobili četvoro dece zajedno, par je objavio svoju raskid u maju 2011. nakon izveštaja o neverstvu.

 

 

Švarceneger je na kraju priznao da je dobio sina Džozefa Baenu sa bivšom služavkom Mildred Pati Baenom, dok je još bio u braku sa svojom suprugom.

 

Pati je radila za slavnu porodicu 20 godina, a ostala je trudna u isto vreme dok je Marija čekala njeno i Arnoldovonjihovo najmlađe dete! Oba sina rođena su 1997. u razmaku od nekoliko dana. Švarceneger je isticao da godinama nije znao da ima dete s kućnom pomoćnicom, te da je to shvatio tek kad je video da je njegova slika i prilika.

 

Bili su jedan od najskladnijih holivudskih parova
Bili su jedan od najskladnijih holivudskih parova foto: EPA/PAUL BUCK

 

Nakon njihovog razlaza, Austrijanac je nastavio da hvali svoju bivšu suprugu kao sjajnog roditelja jer su zajedno odgajali decu Ketrin Švarceneger, Kristinu Švarceneger, Patrika Švarcenegera i Kristofera Švarcenegera.

 

US Weekly je u decembru 2021. potvrdio da je dokumentacija o razvodu para završena nakon 10 godina brakorazvodnog procesa.

 

Nakon 25 godina braka glumac i novinarka su se i zvanično razišli
Nakon 25 godina braka glumac i novinarka su se i zvanično razišli foto: Profimedia

 

- Odrasla sam u veoma strogom katoličkom domaćinstvu i odgajana sam sa Bogom koji osuđuje, i više ne verujem u to. Verujem da je sva religija zasnovana na ljubavi, i što manje osuđujemo u životu, to smo bolji - rekla je Šrajver za Access Hollivood u martu 2018. o tome kako je njen razvod promenio njenu perspektivu. 

 

Sada već bivši supružnici na kraju su postigli nagodbu u svom razvodu u junu 2022. kada je Šriverovoj dodeljena polovina glumčevih penzionerskih primanja.

 

Arnoldova nekadašnja ljubavnica i bivša supruga su danas u solidnim odnosima, kao i deca čiji je on otac, pa nije iznanađujuće ako ih negde paparaci uslikaju dok svi zajedno uživaju u porodičnom ručku. 

 

Kako je ovaj snagator mekog srca pokazivao humanost pogledajte u videu koji sledi. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

makonda-tracker