čestitamo

Već krenula na porođaj: Opet trudna lepa glumica kojoj je amputiran deo ruke i čiji lik mnogi obožavaju u Igri sudbine

0

A najlepše vesti je podelila na veoma originalan i duhovit način. 

Nina Rukavina je napravila jedan veoma duhovit video u kojem je otkrila da opet čeka dete
Nina Rukavina je napravila jedan veoma duhovit video u kojem je otkrila da opet čeka detefoto: milkovska_s Instagram

Našu lepu glumicu Ninu Rukavinu mnogi najbolje znaju po njenoj ulozi u seriji Igra sudbine. 

 

Ona je nakon Dragane Mićalović preuzela rolu Une Hristić, koja je velikom broju fanove serija bila jedan od omiljenih likova. 

 

A onda je nešto kasnije, Nina otišla iz serije, da bi se opet u "kožu" Une Hristić vratila Mićalovićeva.

 

Nina se 2019. ostvarila kao majka po prvi put, kada je dobila sina Iliju. A sada je Nina otkrila da je opet u "drugom stanju" i da će uskoro na svet doneti još jedno dete. 

 

Nina je lepe vesti podelila sa svima na jedan veoma duhovit način. Ona je napravila krajnje simpatičan video u kome korz humor pokazuje kako se kreće na prvi, a kako na drugi porođaj. 

 

U ovom klipu Nina na prvi porođaj kreće sa jastukom, flašom vode i koferom. Dok na drugi ide mnogo opuštenije. Samo sa torbicom i flašom žestokog alkoholnog pića.

 

Verovatno da se proslavi i nazdravi posle porođaja. Nije baš najjasnije iz videa da li je Nina sada već krenula na porođoj, ali i ako nije - jasno je da će se to desiti uskoro. 

 

1 / 7 Foto: milkovska_s Instagram

 

Nina Rukavina je rođena 1990. godine, a detinjstvu je doživela jednu nesreću, zbog koje joj je tada amputirna deo desne ruke. 

 

- Zapalio se peškir, pošto sam se inhalirala. Peškir je bio iznad mene, kad se zapalio ja sam refleksno odbranila svoje lice i skinula taj peškir sa lica, i tad je moja ruka nastradala. Morala je da usledi amputacija i to je cela priča oko nesreće  - pričala je svojevremeno Nina. 

 

 

 

makonda-tracker