lepotica

Živi u Njujorku, udata je za poznatog crnogorskog muzičara: Kako izgleda i čime se bavi starija ćerka Žarka Lauševića?

0

Asja je Žarkova ćerka iz prvog braka i svi su saglasni - prava je lepotica 

Ćerka Žarka Lauševića je prava lepotica i živi sa suprugom u Njujorku
Ćerka Žarka Lauševića je prava lepotica i živi sa suprugom u Njujorku foto: Dragana Udovičić

Naš poznati glumac Žarko Laušević imao je veoma uzbudljiv život tokom kojeg je gradio blistavu glumačku karijeru. Ipak, ono na šta je neizmerno ponosan jeste porodica, a naročito troje dece koje je dobio iz dva braka.

 

Njegova najstarija ćerka Asja izrasla je u pravu lepoticu, koja svojim izgledom pleni gde god da se pojavi. Iako joj je otac veoma poznat Asju retko kada imamo priliku da vidimo u javnosti.

 

Ona, kao i ostatak porodice, žive život daleko od medija, a Asja je svoju sreću pronašla pored crnogorskog muzičara Nikole Boškovića za kojeg se udala 2014. godine. Oni su se upoznali u rodnoj Crnoj Gori, koja je često glavna tema njenih fotografija.

 

 

Kako je ispričao za Vijesti, on je završio Elektrotehnički fakutet u Podgorici i nije očekivao da će ga život odvesti na drugu stranu Atlantskog okeana.

 

A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava – istakao je zet Žarka Lauševića.

 

 

Asja i Nikola su odlučili da karijere grade u Americi, a kako mesto stanovanja odabrali su Njujork. 

 

Nikola je u Americi promenio više poslova, sve dok se nije skrasio u čuvenoj kompaniji Apple. Danas je zadovoljan svojim životom i na privatnom i na poslovnom planu, iako mu je pomalo nedostaje njegov bend iz Crne Gore.

 


Sigurno da u Americi ima boljih bendova od našeg, ali među nama se stvorila savršena hemija kada sviramo i za to ne postoji zamena. Radujem se svakom dolasku u Crnu Goru da bih, između ostalog, svirao sa svojim bendom – svojevremeno je rekao.

 

Žarko je Asju dobio u prvom braku, sa Majom Laušević, sa kojom ima i sina Dušana.

 

Pored Asje i Dušana, Laušević je u drugom braku sa suprugom Anitom dobio i ćerku Janu, za koju su njegovi naslednici iz prvog braka veoma vezani. 

 

Bonus video:

 

Žarko Laušević iskreno o glumi 

 

 

 

makonda-tracker