(foto)

Prelepa ćerka Žarka Lauševića je udata za poznatog muzičara: Ljubav su počeli na daljinu, ali bili su uporni i posvećeni

0

Starija ćerka Žarka Lauševića je lepotica kakva se retko viđa i umetnička duša, a malo je poznato da je ona već dugo u srećnom braku

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Proslavljeni glumac Žarko Laušević godinama je u braku sa Anitom, s kojom ima ćerku Janu, a malo je poznato da je on i pre ljubavi s Anitom bio u braku. On je ranije bio oženjen Majom, s kojom je dobio ćerku Asju.


Ona ne voli da se eksponira u medijima, koji su svojevremeno pisali da je ona promenila prezime kako bi se zaštitila.

 

Starija ćerka čuvenog glumca je fotografkinja i živi u Americi, gde stanuje sa suprugom i muzičarom Nikolom Boškovićem. Njega je upoznala u rodnoj Crnoj Gori, koja je često glavna tema njenih fotografija.

 

Asja se nikada nije obraćala javnosti i pričala o svojoj privatnosti, a njen suprug je jednom prilikom otkrio ponešto o njihovoj ljubavi.


Kako je ispričao za Vijesti, on je završio Elektrotehnički fakutet u Podgorici i nije očekivao da će ga život odvesti na drugu stranu Atlantskog okeana.

 


A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava – istakao je zet Žarka Lauševića.

 


On je u Americi promenio više poslova, sve dok se nije skrasio u čuvenoj kompaniji Apple. Danas je zadovoljan svojim životom i na privatnom i na poslovnom planu, iako mu je pomalo nedostaje njegov bend iz Crne Gore.


Sigurno da u Americi ima boljih bendova od našeg, ali među nama se stvorila savršena hemija kada sviramo i za to ne postoji zamena. Radujem se svakom dolasku u Crnu Goru da bih, između ostalog, svirao sa svojim bendom – svojevremeno je rekao.

 

 

makonda-tracker