da li ste znali?

Zaljubili su se na PRVI POGLED, a vezu otpočeli godinama kasnije: Žarko Laušević ima SPECIFIČNU ljubavnu priču

0

Žarko Laušević je bio miljenik žena, a njegove dve ljubavne priče su itekako povezane.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Žarko Laušević je ime koje je poznato svima, a mnoge žene su ludele za njim, međutim, on je u svom životu voleo samo dve dame.

 

Glumac iz prvog braka sa Majom ima ćerku Asju i sina Dušana, dok sa drugom suprugom ima ćerku Janu, a zanimljivo je da je svoju drugu suprugu upoznao dok je još bio u braku.

 

Anitu Roganović je upoznao krajem osamdesetih dok su snimali Boj na Kosovu i odmah se zaljubio u nju. Međutim, oni nisu otpočeli vezu, Žarko je rešio da sačuva svoj brak, dok se Anita udala i rodila ćerku.

 

- Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma "Boj na Kosovu". Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez "j" . Dolazi otmena, visoka, lepa. "Razvodim se", reče mi danas - ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

 

Anita Laušević
foto: Profimedia

Anita Roganović je uspešna šminkerka, rođena je u Ljubljani, a tokom uspešne karijere radila je na projektima kao što su Seks i grad, Spajdermen 2, sarađivala je sa Leonardom Dikaprijem i Kejt Vinslet. Za svoj rad je dobila i prestižnu nagradu u Americi što je bilo ostvarenje njenih snova.

 

 

makonda-tracker