(FOTO)

Mogu da otputuju na BILO KOJU destinaciju, a biraju — blizu srca: Kako izgleda OTMENO letovanje Jovane i Marka Miškovića

0

Bračni par Jovana Nikolić i Marko Mišković otputovali su u komšiluk na prelepo letovanje

jovana nikolić i marko mišković za ssvoje letovanje birali su zemlju u komšiluku i potpuno uživaju!
jovana nikolić i marko mišković za ssvoje letovanje birali su zemlju u komšiluku i potpuno uživaju!foto: Antonio Ahel/ATAImages

Biznismen Marko Mišković i pevačica Jovana Nikolić Mišković važe za jedan od najimućnijih bračnih parova na Balkanu, ali nikada se ne eksponiraju na neprimeren način i žive skromno i povučeno.

 

Jovana je, osim po pevanju, definitivno poznata i po svom dobrom ukusu za stil, pa važi za jednu od najbolje odevenih žena na našoj domaćoj javnoj sceni.


Oni se retko kada pojavljuju u javnosti, posebno biznismen, a žive posvećeni jedno drugom i ćerkama Antonini i Reini. 

 

Kada smo jednom prilikom upitali Jovanu da li joj prija roditeljstvo, odgovorila je: — Jako, zar ne vidite da me nema nigde?, što govori o tome koliko im prija mirniji život van kamera.

 

Kako je stiglo leto, bračni par Mišković otputovao je na more, a vidno je koliko uživaju.

 

Njihove fotografije s odmora odmah su privukle pažnju jer retko objavljuju zajedničke fotografije.

 

Naime, par je odlučio da letuju u regionu, pa su odabrali hrvatsko primorje.

 

Miškovići su u julu bili na Hvari, a sada su otišli na Šoltu, blizu Splita, ostrvo koje je mnogima omiljena destinacija za morski odmor.

 

 

— Ja živim jedan normalan porodični život, sa ranim ustajanjem i ranim odlaskom u krevet, sa svim dnevnim aktivnostima koje idu uz muža i dete. Nikada nisam davala povoda za tračeve, ali i kada ih ima, dočekujem ih uz osmeh i kaficu — rekla je Jovana svojevremeno.

Bonus video

Letovanje s decom:

 

makonda-tracker