usklađene i moderne

Modna izdanja o kojima se priča: Jovana Nikolić Mišković sa majkom Žanom oduševila na slavi kod Lepe Brene (FOTO)

0

Lepa Brena i Boba Živojinović su proslavili slavu i povodom toga okupili brojne poznate ličnosti u svom domu. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Brena je proslavila Aranđelovdan i tom prilikom okupila domaću elitu koja se odlično provela.

 

Među zvanicama su bili Haris i Melina Džinović, Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom, Jovana Nikolić Mišković sa majkom Žanom i mnogi drugi...

 

Jedan od stajlinga koji su privukli pažnju je svakako izgled Jovane Nikolić koja je u društvu majke ukrala sve poglede. Ona se pojavila u metalik sivoj haljini sa naborima koja je sa jedne strane duža, a sa druge kraća, dok je preko imala elegantan crni kaput.

Njena majka Žana je bila u maslinastoj haljini do kolena, koju je uklopila sa modernom ešarpom i time zaokružila svoje izdanje.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, Jovana Nikolić je ćerka reditelja Božidara Nikolića, dok njena majka Žana nikada nije volela preterano medijsko eksponiranje. Žana je ćerka narodnog heroja i ambasadora SFRJ u Švedskoj, gde je ranjen, mučen i preminuo u strašnim mukama. Ustaški zločinci Miro Barešić i Anđelko Brajković ranili su ga i zlostavljali 7. aprila 1971. - preminuo je osam dana kasnije u bolnici „Sveta Karolina". 

- Videla sam u jednoj radnji prethodnog dana divnu haljinu. Molila sam ga da odemo prvo do grada, da je probam i kupim ako mi odgovara. 'Prodaće je, tata', rekla sam mu. 'Ajmo, tata, ma to je samo desetak minuta!' Ali on to jutro nije mogao da mi ugodi. Žurio je u ambasadu po neke papire, na sastanke, prethodnih dana je rekao mami da mora sutradan da putuje u Beograd. Nije bio dobre volje, mislio je čak i da bi mogli da ga opozovu. Stalno mislim: O bože, da smo svratili u grad - sigurno bih ga spasla - prisetila se jednom prilikom Žana.

 

 

makonda-tracker