njihov način

Bez glamura, jahte, skupih destinacija: Jelena Đoković pokazala kako je zakoračila u avgust – ovo je za nju SLOBODA

0

Iako supruga Novaka Đokovića nije otkrila gde je pronašla dragulj u kom uživa ovih dana, svima je jasno gde je njena porodica pronašla utočište od vrućina

Jelena Đoković na ovogodišnjem Vimbldonu
Jelena Đoković na ovogodišnjem Vimbldonufoto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Po završetku Vimbldona, Novak Đoković i njegova porodica konačno su mogli da se opuste i odmore, a nedavno smo saznali da je čuveni teniser sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom uživao u čarima Jadranskog mora.


Đokovići su posetili Crnu Goru i Hrvatsku i sjajno se proveli opuštajući se na primorju, a sada je Jelena Đoković pokazala još jedan dragocen trenutak s letovanja.


Ona nije otkrila gde se nalazi niti ko joj pravi društvo, ali je pokazala da je prvi dan avgusta provela u predivnom krajoliku i uživanju u prirodi.

 

Jelena je pozirala pored porodičnog kućnog ljubimca Pjera, odevena u lagane helanke i pink majicu, s kačketom na glavi. Ovo opušteno sportsko izdanje prati i njeno očigledno odlično raspoloženje, a koliko joj prija boravak u prirodi govori i opis ove fotografije.


Slobodaaaaaaa – napisala je Jelena.

 


Proteklih dana, domaći mediji javili su da su Đokovići odmor nastavili u Crnoj Gori, konkretno na prelepom Durmitoru, gde je Novak fotografisan dok je jahao konja u etno-kampu.

 

Novak Đoković na Durmitoru
Novak Đoković na Durmitorufoto: _mali_domacin_/Instagram

 

BONUS VIDEO Novaka prate i na Dojranskom jezeru

 

 

makonda-tracker