toliko slične, a toliko različite

Jedna u izazovnom izdanju, a druga u svedenoj varijanti: Jovana Nikolić i Maša Karić raspametile Beograd ISTIM haljinama

0

Beograd je sinoć bio u znaku crvenog tepiha.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jedan domaći magazin je organizovao proslavu u luksuznom prestoničkom hotelu, a tom prilikom se okupila srpska elita. Estrada, influenseri, voditeljke i glumci, bili su deo pravog spektakla.

 

Među okupljenima su bile i sestre Jovana Nikolić i Maša Karić. Poznato je da su Jovana i Maša izuzetno vezane, pa su to pokazale i sličnim toaletama na proslavi.

Inače, Jovana je u braku sa Markom Miškovićem, dok je Maša u ljubavi već godinama sa Bojanom Karićem, najpoznatijim po kratkom braku sa Jelenom Karleušom.

 

Sestre su odabrale posebne kreacije sa animal printom, a s obzirom na to da su obe plave, skoro da su izgledale kao bliznakinje. Jovana se odlučila za nešto izazovniju varijantu, pa je tako njena haljina imala jako dubok dekolte i šlic, dok je Maša bila nešto svedenija i ispod haljine je imala crni top.

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Svojom pojavom su privukle dosta pažnje, a kako su zablistale, svaka na svoj način, u skoro istim haljinama, nije ni čudno što su svi gledali u njih.

 

 

makonda-tracker