da li vam se dopadaju?

Kao i uvek, modno usklađeni: Jovana i Marko Mišković stajlinzima privukli sve poglede

0

Oni su nasmejani ušetali u jedan poznati prestonički restoran, ali njihove odevne kombinacije ostavile su sve bez daha. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jovana Mišković pojavila se sa svojim suprugom biznismenom Markom Miškovićem na jednom slavlju u Beogradu. Svojim dolaskom privukli su pažnju paparaca, a nije ni čudo pošto su stigli superstilizovani, pa ih je bilo nemoguće ne primetiti. 

 

 

Jovana se odlučila za zanimljivu teget haljinu koja joj je pratila liniju tela, ali je imala i jedan zanimljivi izrez koji je Jovaninom dekolteu davao dodatni seksepil. 

 

Zanimljivi su bili i detalji koje je ona dodala uz ovaj autfit te je njena crvena metalik jakna dodatno obojila njen stajling, čime je sigurno uspela da privuče dosta pažnje prisutnih na slavlju. Zanimljiva je bila i Luj Viton torba koja ima metalik odsjaj, ali i bež detalje koji joj daju na svetdenosti. 

 

Jovana Mišković, Jovana Nikolić, Jovana Nikolić Mišković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica je svoj stajling ukrasila i zanimljivim salonkama sa srebrnom mašnom, uz koje je uklopila decentno prstenje i narukvicu, dok se d sruge strane odlučila za upečatljiv šljokičave minđuše koje su dale posebnu notu stajlingu. 

 

Jovani je odlično parirao i Marko, koji se odlučio za nešto svedenije nijanse koje su se uklopile uz boju njene haljine, a u pitanju je tamni karirani sako sa koji je ukombinovao sa teget svečanim pantalonama na ivicu. Njegovom stajlingu vedrinu je donela čisto bela košulja koja se odlično uklopila uz kompletan autfit.

 

Jovana Mišković, Jovana Nikolić, Jovana Nikolić Mišković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zanimljiva je i bila zelena kesa koju su oni nosili pošto je na njoj potpis jednog poznatog sajta za prodaju skupocene garderobe, te se pretostavlja da su doneli vrlo zanimljive poklone. 

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker