uživancija

GDE LETUJU SRPSKE ZVEZDE? Od luksuznih lokacija i jahti do aktivnih odmora, a jedan par će pamtiti ovo leto CEO ŽIVOT

0

Gde svoje letnje odmore provode članovi srpskog džet seta?  Svako je našao lokaciju po svom ukusu, a jednom našem poznatom paru će ovaj odmor zauvek imati posebno mesto u srcu. 

Gde letuju pripadnici srpskog džet seta?
Gde letuju pripadnici srpskog džet seta?  foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Ognjen Amidžić Instagram, Jelena Đoković Instagram

Leto je u punom jeku, pa tako i sezona letnjih odmora. Većina srpskih zvezda je na nekim morskim destinacijama, neki u "lokalu", odnosno u regionu, dok su se drugi odlučili za odmore "preko bare". 

 

Tako smo neke mogli videti u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a druge u Sen Tropeu, na Ibici, na Mikonosu... Opet, neki odmaraju na svojim jahtama, drugi su po hotelima ili svojim kućama po letovalištima.

 

Pa, hajde da vidimo ko je gde (bio). 

 

Novak i Jelena Đoković

 

1 / 5 Foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

 

Novak Đoković je nakon Vimbldona došao u Herceg Novi sa porodicom. Nakon nekoliko dana je iz Crne Gore svojom jahtom krenuo put Hrvatske, odnosno Dubrovnika. 

 

Tamo su Nole i Jelena uslikani u akvaparku na popularnoj dubrovačkoj plaži Kopakabana. Ranije ove godine, nakon Rolan Garosa,

 

Đokovići su bili na portugalskim Azorskim ostrvima. Ona se nalaze se na 1.500 kilometara od Lisabona i zovu ih "evropski Havaji".

 

 

Dušan Vlahović

 

Najskuplji srpski fudbaler Dušan Vlahović je pauzu između dve sezone iskoristio da svrati do Mikonosa, a nakon toga je sa društvom produžio na Ibicu.

 

1 / 9 Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Mogli smo ga videti kao se osvežava u vodi i vozi skuter. Na nekim od fotografija sa njim je bila jedna javnosti nepoznata devojka, a srpski mediji su pisali da se pred kraj odmora i pomirio sa svojom bivšom devojkom Vanjom

 

Marija Kilibarda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Marija Kilibarda uživa u ljubavi sa svojim dečkom Banetom Vučelićem, ali se ipak odlučila da jedan deo odmora provede sa drugaricom u Portugaliji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Po slikama koje je delila na Instagramu možemo videti da se Marija odlučila na neki vid aktivnog odmora, pošto se da primetiti da je obišla veliki broj mesta i dosta pešačila. Naravno, stigla je i da svrati do plaže. 

 

Anastasija i Gudelj

Fudbaler Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović su nakon što se završila fudbalska sezona zajedno obišli nekoliko mesta. Prvo su posetili rodno selo Nemanjinih roditelja, a onda su preko Crne Gore krenuli put Sen Tropea. 

 

Posle nekoliko dana u ovom luksuznom francuskom letovalištu odlučili su da odu na ludo špansko ostrvo zabave - Ibicu. 

Tamo su bili na jednoj žurci sa koje su podelili nekoliko snimaka i razmenjivali poljupce. No, kruna odmora je bila nešto drugo.

Krenuli su kao momak i devojka, a vratili se vereni. Romantična prosidba desila se baš na Ibici, tako da nema sumnje da će srećnom paru ovaj odmor zauvek imati posebno mesto u srcima.  

 

Veljko i Bogdana Ražnatović

 

Veljko i Bogdana Ražnatović su, kao porodični ljudi sa dvoje dece, odlučili da ne idu na neke destinacije gde su lude zabave, već na neki malo mirniji i skriveniji odmor.

 

1 / 5 Foto: Instagram / Veljko Ražnatović

 

Opet, to što nisu otišli na neku superluksuznu destinaciju i što ne žele da budu u centru pažnje, ne znači da nemaju baš takav "smeštaj".

 

Oni letovanje provode u svojoj vilu na Kipru. Veljko ni na odmoru nije zaboravio na treninge, a osim toga uživa u lepim momentima što krstareći brodićem, što razmenjujući poljupce sa Bogdanom na klupici.

 

Ognjen Amidžić i Mina Naumović 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Ovaj relativno novopečeni par uživa u zaljubljenosti i putovanjima. Pošto su posetili Maldive i Lisabon, Ognjen i Mina su se odlučili za bajkoviti Santorini.

 

1 / 5 Foto: Instagram/printscreen/callmenaumi, Instagram/printscreen/ognjenamidzic

 

Mogli smo videti kako na ovoj superluksuznoj destinaciji u Grčkoj se sunčaju, uživaju na plaži, ručaju u najlepšim restoranima... 

 

Ana Sević 

Letovanje Ane Sević privuklo je dosta pažnje srpskih medija. Ne zbog neke toliko ekskluzivne lokacije, već zbog ne baš jeftinog smeštaja. 

 

Naime. Ana je se suprugom odsela u Portonovom, luksuznom kompleksu u Herceg Novom u Crnoj Gori.

 

Tamo bi trebalo da budu oko mesec dana, a kako je Telegraf pisao, cena hotela u kojem su odseli iznosi najmanje 1.560 evra za jednu noć.

 

Aleksandar Milić Mili

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Nije poznata destinacija na kojoj tačno Aleksandar Milić Mili i njegova supruga Nina provode odmor, ali po slikama se da zaključiti da su na jahti negde u Turskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Uz sve to, oboje su dobili velike pohvale za izgled na svojim slikama sa letovanja. 

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

 

   

 

makonda-tracker