ne mora da nosi hidžab

Njenu sestru su na silu vraćali kući, a njoj je – DOZVOLJENO SVE: Ova prelepa princeza je miljenica vladara Dubaija

0

Šeik Muhamed ima mnogo dece, a navodno je jedina kojoj je sve dopušteno i glavna u njegovom srcu šeika Mahra, koja intrigira zapadne medije

princeza Mahra, ćerka šeika Muhameda
princeza Mahra, ćerka šeika Muhamedafoto: hhshmahra/Instagram

Već godinama svet piše o tužnoj i često misterioznoj sudbini princeze Latife, ćerke vladara Dubaija šeika Mohameda bin Rašida al Maktuma, koja je u maltene filmskoj akciji pokušavala da pobegne od kuće, vraćana je protiv svoje volje, tvrdila da je drže zatvorenu...


Šeik Mohamed nikada nije javno pokazivao svoj stav o svemu tome i i dalje ne komentariše odnos sa ćerkom Latifom, koja je jedno od 26-oro njegove dece. Samo s prvom supugom Hind dobio je dvanaestoro dece, sa kasnijima je dobio još po nekoliko, a ženio se najmanje sedam puta, koliko je poznato zapadnim medijima.


Jedno od najmlađe njegove dece je ujedno, tvrde mnogi, i njegova miljenica šeika Mahra bin Muhamed al Maktum, za koji se piše da je jedina kojoj je dopušteno sve.

 

Šeik Muhamed dobio je Mahru sa suprugom i grčkom lepoticom Zoi Grigorakos, od koje se u međuvremenu razveo, a ona je njihovo jedino zajedničko dete.

 

Na svet je stigla 26. februara 1994. godine i otac joj se navodno ne meša mnogo u žvotne izbore. Tako je njoj dopušteno da ne nosi hidžab, a studirala je u Velikoj Britaniji, gde je završila međunarodne odnose.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M1 (@hhshmahra)


Princeza je, uz to, vrlo aktivna na Instagramu, gde je trenutno prati više od 250.000 ljudi. U aprilu ove godine Mahra se udala, i to na tradicionalnoj ceremoniji Katb al Kitab, a njen suprug je šeik Mana al Maktum, poznati i mladi arapski biznismen koji deli njenu ljubav prema konjima i u prošlosti je viđan u društvu mnogih sportskih zvezda poput Ronaldinja, Novaka Đokovića itd.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M1 (@hhshmahra)


Kad smo već kod šeikine opčinjenosti konjima, ona na njih ne štedi novac, u jednom trenutku ih je imala jedanaest, a najskuplji je koštao čak 3,6 miliona dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M1 (@hhshmahra)

 

Takođe, milione izdvaja i za njihovu negu, što nije neki izdatak ako uzmete u obzir u kakvoj raskoši živi.

 

 

BONUS VIDEO

 

Srpski specijalitet u domu arapskog šeika

 

makonda-tracker