oaza mira

Pažljivo birani detalji, luksuz i – kokoške! Zavirite u raskošni dom Jelene bin Drai

1

Proslavljena manekenka i poslovna žena uživa u pravom malom komadiću svog ličnog raja koji je izgradila sa suprugom Saidom

foto: Instagram, jelenabindrai/
foto: Instagram, jelenabindrai/

Manekenka koju smo upoznali kao Jelenu Jakovljević već 14 godina je Jelena bin Drai, supruga arapskog šeika Saida bin Draija i jedna od najbogatijih Srpkinja.


Uprkos tome što se više puta suočavala s neprijatnim glasinama i natpisima medija o tome kako zapravo ona živi u Bin Draijevom haremu, u skladu s tamošnjim običajima i zakonima, par živi idilično, a pre godinu dana su dobili četvrto dete.

 

Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla — rekla je jednom prilikom Jelena kroz smeh o ovim tračevima. — Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram trpeti i gledati svaki dan.

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić


Jelena već godinama s porodicom živi u Dubaiju, gde je nakon udaje za Bin Draija pokrenula svoju modnu liniju, a potom i medicinski centar i kozmetički i spa centar.


Par stanuje u raskošnoj kući koja odiše glamurom, kako se očekuje od doma jednog šeika čije je bogatstvo procenjeno na oko dve milijarde dolara.


Jelena ne deli mnogo fotografija iz svog doma, budući da obično ne otkriva mnogo o intimi, ali je do sad objavila nekoliko kutaka u kojima posebno uživa i otkrila kako izgleda njena luksuzna vila.

 

1 / 12 Foto: Instagram, jelenabindrai/


Tako smo imali priliku da primetimo da domom Bin Draijevih dominiraju svetli tonovi, naročito bela, bež i svetlosiva boja, kao i da se par opredelio za minimalistički stil. Detalja ima malo, ali su biralni s ukusom i odlično se uklapaju u sveden enterijer.


Očito im je pri odabiru nameštaja jednako važna kao izgled bila udobnost, pa možemo da primetimo vrlo komforne sofe i mnoštvo jastučića. Tu su i balkoni s kojih se pruža predivan pogled na obalu.


Par može da se pohvali i velelepnim i pažljivo održavanim dvorištem punim palmi i drugog drveća, a Jelena je jednom prilikom pokazala da u njemu žive tzv. ukrasne kokoške, koje ambijent svakako čine interesantnijim.

 

Jelena bin Drai
foto: Instagram

Par ima ćerke Asju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida, a manekenka je jednom prilikom istakla da se u njenom domu poštuju i hrišćanski praznici.


Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde — ispričala je nekadašnja misica svojevremeno.

 

 

makonda-tracker