oštra, kao i uvek

Ne želi NIŠTA s Donaldom, vodi MISTERIOZAN život: Šta danas radi Melanija Tramp, bivša prva dama?

1

Melanija Tramp bila je prva dama Amerike za vreme vlasti Donalda Trampa, ali danas izbegava i njega i javnost.

melanija tramp i ranije je pokazivala netrpeljivost ka mužu, a ovih dana je to posebno slučaj
melanija tramp i ranije je pokazivala netrpeljivost ka mužu, a ovih dana je to posebno slučajfoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Pre Džoa Bajdena, američki predsednik bio je Donald Tramp, a on se, kako su preneli mediji, suočio s optužnicom protiv njega zbog nereda koji su se odvili u januaru 2021. godinu u Kapitolu.

 

Mada je negirao da je učinio išta protivzakonito, ostaje da se vidi kakav će biti ishod borbe na sudu, a dok on pokušava da se izvuče, njegove žene, Melanije Tramp, nigde nema na vidiku.

 

Kako pišu "The Times" i "New York Times", Melanija živi "tajni, misteriozni život".

 

Melanija Tramp oglasila se posle nereda u Kapitolu, ali nakon što je Tramp otišao s vlasti, ona se potpuno povukla iz javnosti, a sada, kad je pred sudom, ne oglašava se niti mu pruža podršku.

 

Kako piše "Independent", Melanija je nekoliko puta odbila da se pojavi zajedno sa Donaldom i nije htela da se oglašava povodom nekoliko krivičnih optužnica koje su podnete protiv njega.

 

"The New York Times" prošlog meseca je preneo da Melanija nije htela da izvršava tipične obaveze koje su radile bivše prve dame kada su napustile Belu kuću, a jedino se koncentrisala na sina Barona i njegovo upisivanje koledža.

 

1 / 4 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

Navodi se da se kreće u krugu od svega nekoliko ljudi, a da najviše vremena provodi sa Baronom i roditeljima.

 

Kao i dok je bila aktuelna prva dama, s Donaldom se "pojavljuje kad mora", povremeno na večerama, ali ne želi da se uključuje u njegove političke kampanje. 

 

Navodi se da je odbila i da putuje s njim, posebno u jeku priče o optužnici. .

 

 

Stefani Grišam, nekadašnja portparolka Melanije Tramp u Beloj kući i šefica njenog osoblja, za "CNN" je rekla da Melanija dobro zna šta se događa sa njenim suprugom i da će se pojaviti sa njim u javnosti samo onda kada ona to želi.

 

 Navodi da Melanija sve zna i da prati medije isto koliko i Donald.

 

Par je, inače, u braku od 2005. godine, iduće godine su dobilil sina Barona, a Melanija je preuzela ulogu prve dame Amerike 2017. godine. Mada je PR tim demantovao da je par u lošim odnosima, iako su njene reakcije, gestovi i facijalne ekspresije u javnosti uvek ukazivale na to.

 

Bonus video

Najjača optužba protiv Trampa do sada:

 

makonda-tracker