ne eksponira se nikad

RETKO je viđamo, ali SVAKI PUT ostavi utisak: Ko je misteriozna lepotica koju je Novak nežno zagrlio u Crnoj Gori?

0

Novak Đoković uživa s najmilijima u Crnoj Gori, a svi se pitaju ko je lepotica koju je srdačno pozdravio kada je stigla.

novak đoković trenutno boravi u crnoj gori sa svojim najmilijima
novak đoković trenutno boravi u crnoj gori sa svojim najmilijimafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Naš najbolji teniser Novak Đoković uživa na odmoru u Crnoj Gori sa svojim najmilijima. Poznato je da u Crnoj Gori već neko vreme boravi njegov brat Đorđe sa suprugom Saškom i bebom Aleksandrom, a sada je čitava porodica "pojačana" prisustvom Dijane Đoković.

 

Dijana je stigla na more u najlepšem društvu, svog srednjeg sina Marka Đokovića i devojke koja je odmah privukla poglede.

 

Srpski novinari uslikali su pozdravljanje Novaka s porodicom, a devojku je nežno zagrlio. Mada mnogi nisu znali ko je u pitanju, misteriozna lepotica zapravo je izabranica Marka Đokovića, Brazilka Letisija Tesari.

 

Par je već godinama zajedno, a osim toga što se zna odakle potiče, te da sa Markom živi na Majorci, o Letisiji se ne zna mnogo.

 

Ona je uslikana u Crkvi svetog Marka na venčanju Đorđa Đokovića i Saške Veselinov, a od tada se ni o njoj ni o Marku nije mnogo pisalo, jer vole da žive skromnije i manje eksponirano.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nagađalo se i da se par venčao u tajnosti, ali oni to nisu potvrdili, dok su mediji preneli da je Srđan Đoković navode demantovao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

Letisija je dizajnerka, i javnost o njoj ne zna mnogo. Marko sa izabranicom živi na Majorci, gde on radi u jednoj teniskoj akademiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

 

Ona je dizajnerka koja je život posvetila umetnosti, a na Instagramu je povremeno aktivna, a tu ponekad pošalje i Marku neku dirljivu poruku.

 

 Marko… Ne znam odakle da počnem kad pričam o tebi, kad te pogledam jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se. Ne postoje reči kojima mogu da iskažem kako se osećam u trenucima kad smo zajedno. Volela bih da mogu da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova… ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim — poručila mu je Letisija.

 

Bonus video

Novak Đoković:

 

makonda-tracker