prvi put smo je videli u torinu

Sedela je pored Jelene, ne odvaja se od dece: Ko je misteriozna LEPOTICA iz lože Đokovića na Vimbldonu?

0

Kako izgleda dadilja dece porodice Đoković?

ko je lepotica iz lože đokovića na vimbdonu?
ko je lepotica iz lože đokovića na vimbdonu?foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Jedan od najvažnijih turnira u svetu tenisa uveliko je počeo, a Novak Đoković igra na istom — u pitanju je, naravno, Vimbldon. 

 

I dok srpska i svetska publika prate šta će uraditi Novak i bodrimo ga u njegovim pohodima na titulu, on je, u međuvremenu, prešao prvu prepreku i savladao Argentinca Pedra Kaćina sa 3:0 u setovima u prvom kolu Vimbldona.

 

Novaka Đokovića su iz njegove lože bodrili Goran Ivanišević, Čarli Gomez Erera, Marko Paniki, Miljan Amanović i Jelena Đoković, čiji stajling je odmah privukao svu pažnju, deca Stefan i Tara i jedna misteriozna žena.

 


Dok su se svi pitali ko je misteriozna lepotica koja je sedela kraj Jelene, odgovor je jednostavan.

 

 

U pitanju je dadilja porodice Đoković, koja brine o Stefanu i Tari, a uživo je pratila Novaka i na mastersu u Torinu.

 

Poznato je koliko Novak i Jelena brinu o svojoj deci i koliko strogo vode računa o njima, pa sigurno da ne bi bilo kome poverili njihovo čuvanje.

 

dadilja đokovića s malim stefanom
dadilja đokovića s malim stefanomfoto: COLORSPORT / Andrew Cowie / Sipa Press / Profimedia

Kako se navodilo, detaljno su proveravali radne biografije žena koje su se prijavljivale za posao dadilje, a bitne su bile preporuke ranijih poslodavaca, znanje jezika i pedagoško-metodički rad sa decom.

 

Verujemo da se ova devojka odlično uklopila, jer ne bi ni radila kod Đokovića da je drugačije; ona često putuje s njima i prilagođava se njihovom užurbanom rasporedu.

 

U pitanju je prelepa devojka čiji identitet nije poznat, a ovo je tek drugi put da je uslikana, nakon prvih fotografija iz Torina.

 

 

makonda-tracker