nije lako odabrati

Vila u Ljutoj, oaza na Kosmaju ili dvorac u Marbelji: Gde će Novak i Jelena Đoković živeti kad se on povuče iz tenisa?

0

Novak i Jelena Đoković imaju više domova širom sveta, ali pitanje je koji će biti glavni kada Nole završi karijeru? 

Gde će Novak i Jelena Đoković živeti kada naš teniser završi igračku karijeru?
Gde će Novak i Jelena Đoković živeti kada naš teniser završi igračku karijeru? foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Novak Đoković je jedan od najsjajnijih sportskih dragulja koje je Srbija ikada imala, ali je on jedan od onih za koje se može reći da je stanovnik sveta.

 

Zbog tempa svoje karijere, Nole je proputovao čitav svet. A svoj zasluženo zarađeni novac je, između ostalog, potrošio i na luksuzne vile i kuće kojih ima nekoliko širom zemaljske kugle. 

 

I svaka od tih kuća mu je po malo i dom, i premda je poslednjih godina najčešće bio stacioniran u Monte Karlu - pitanje je na kojoj lokaciji će Nole i Jelena odlučiti da provode najviše vremena kada završi igračku karijeru.

 

Naravno, logično je da će u skladu sa godišnjim dobima i to biti promenljivo, ali hajde da vidimo koja bi mogla da bude glavna baza.

 

Oaza mira na Kosmaju

Ova luksuzna vila do skoro je bila u vlasništvu Jugoslava i Elene Karić. No, nakon razvoda su odlučili da je prodaju, po pisanju domaćih medija za 2,9 miliona evra.

Sada je ovaj ranč u vlasništvu Đokoviću, ali iako oni još nisu podelili slike iz ove raskošne oaze mira - možemo da vidimo kako izgleda na fotografijama koje je Elena Karić delila na Instagramu.

Kuća je okružena zelenilom, ima prostrano dvorište sa bazenom, a tu su i voćnjaci i povrtnjaci. Po pisanju medija, nova Noletova nekretnina ima oko 400 kvadrata.

 

 

Dvorac u Marbelji

O Noletovom čuvenom dvorcu u Marbelji su više puta pisali i strani mediji. Tako su se od njih mogle saznati informacije da ova velelepna vila sadrži veoma bogatu "opremu".   

 

Između ostalog ima bioskopsku salu, unutrašnji bazen, teretanu, spa-centar, devet soba, osam kupatila... 

Mediji su više puta pisali da su Jelenina sestra Marija i Novakov brat Marko odabrali Marbleju kao svoju bazu, pa kad god Nole i Jelena budu tamo - deo porodice će im biti veoma blizu. 

Tamošnja klima prija našem teniseru, a tamo je i Jelena provela dobar deo trudnoće pošto je mala šansa da neko paparaca uspe da svojom kamerom zaviri tu.

 

Vila u Ljutoj 

 

Đoković je takođe vlasnik milionske vile u Crnoj Gori, u mestu Ljuta. Ovo zdanje izgleda potpuno bajkovito, ali Nole i Jelena bi želeli da ga malo prilagode svom ukusu.

 

- Posed našeg asa sličan je zdanjima u luksuznom naselju Ljuta, nalazi se na obali mora i izlazi na svoju privatnu plažu. To je ogromno imanje sa kućom koje izlazi na mora. Svi ovde imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje što ima. Novak voli primorje i sigurno će ovo biti njihov "letnjikovac" koji je nadomak Beograda, za koji ga vezuje škola mališana i Jelenine obaveze oko fondacije - rekao je dobro obavešteni izvor za Blic. 

 

Ostali Noletovi domovi

Poznato je da je Noletu, po pisanju Blica, najčešće baza u poslednje vreme bio Monte Karlo, a ima i nekrtninu na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, kao i stan u Njujorku. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker